Fem måter å fremme velvære på gjennom interiørdesign

Finessene i interiørdesign har utvilsomt enorme effekter på vår helse og velvære. Når vi tilbringer mer enn 90 % av tiden vår innendørs, er det på tide å se nærmere på noen nøkkelelementer som får oss til å føle oss avslappede, fornøyde og glade.

rockfon-design-oplossingen

Rockfon Mono Acoustics i SEB Bank & Pension, København, Danmark

Det er veldig enkelt å inkorporere Rockfon Senses i designet ditt. Våre veggpaneler kommer i et utvalg av fem naturlige overflater – fra friske vårblomster til delikate falne løv eller teksturert alpint høy. Etter å ha valgt overflaten som passer til ditt rom, tar installasjonen bare noen få minutter, det er like enkelt som å henge et maleri på veggen. Inkluder et stykke natur inn i ditt rom og nyt roen og stressavlastningen som grønne omgivelser byr på med støyabsorberende egenskaper i beste klasse.

Marie Oskarsson

Produktsjef i Rockfon
1/1
Rockfon Mono Acoustic gir 87 % lysrefleksjon og 99 % lysdiffusjon – og forbedrer dermed også den naturlige lysdekningen i ethvert rom. Dette reduserer behovet for hard kunstig belysning. Studier har vist at jo mer naturlig dagslys du utsettes for i løpet av dagen, jo bedre sover du om natten – så å tilbringe tid i et rom med Rockfon Mono Acoustic har en positiv innvirkning på individuell velvære, ikke bare mens du er i bygningen, men også lenge etter at du har dratt.

Frank Winters

Head of Product Management, Rockfon
Organisk, funksjonell, estetisk. Du kan få alt.

Teemu Rekonen

Rockfon Design Team
1/1
Canva-produktfamilien har beste klasse lydabsorpsjon, og skaper et feilfritt akustisk miljø som hjelper folk å prestere bedre, være avslappet, fornøyd og fokusert på arbeidsplassen. Det perfekte kunstverket med brannmotstand gir deg en smart måte å skape fleksible, feel-good-rom på. Det har vært en glede å samarbeide med det danske designselskapet Akuart for å utvikle Canva-produktlinjen.

Marie Oskarsson

Produktsjef
1/1
1/1
1/1
Ytelsen til Eclipse-produktene våre er rett og slett enestående. Det er opp til deg å designe nå. Du kan fremheve bedriftens designkommunikasjon med å introdusere farger på kontoret eller bruke den som veiviser for å lede dine ansatte eller besøkende med disse skreddersydde flåtene. Du har full frihet til å designe hvordan du vil, og jeg gleder meg til å se hva din kreativitet vil tilføre interiøret med disse nye mulighetene.

Marie Oskarsson

Produktsjef
1/1