Video thumbnail 7sos landing pages
Resirkulerte tonn
0

68.000 tonn brukt steinull ble samlet inn fra forbrukere for gjenvinning i 2022.

Resirkulert materiale
0

Våre produkter kan inneholde opptil 64% resirkulert materiale, og hver plate inneholder minst 28% resirkulert materiale. Rockfon løsninger er også laget av resirkulert steinull.

Land
0

Land hvor ROCKWOOL har etablert et resirkuleringssystem.

Vi holder kretsløpet lukket

Steinull er et lukket, fullt resirkulerbart materiale. Vi downcycler ikke, og faktisk kan våre steinullprodukter resirkuleres igjen og igjen uten noen endring i kvaliteten.

Våre ROCKWOOL fabrikker mottar avfall av steinull som vi omdanner til briketter og bruker i produksjonen vår i stedet for å bruke nytt materiale. Dermed produseres nye høykvalitets steinullprodukter med en høy andel resirkulert innhold.

NO - Closed loop - Sustainability

Innebygd sirkularitet

Vi fokuserer på sirkulær økonomi og minimerer utslipp og avfall. Vi tar ansvar for materialer og forbruk ved produksjon, installasjon og avhending. Våre akustiske løsninger inneholder mellom 29% til 64% resirkulerte materialer, og vi bruker ikke knappe ressurser.

Etter installasjon av akustikkplatene kan vi innsamle og resirkulere avskjæringer, og når både profilsystem og akustikkplater må skiftes ut kan vi også ta det retur. Vi omdanner uttjente produkter og avskjær til nye holdbare løsninger igjen og igjen uten å påvirke kvaliteten eller downcycle dem til andre produkter med lavere verdi.

NO - Circularity - Sustainability

Designet for demontering og modularitet

Modularitet er et annet viktig aspekt ved bærekraft. Med modulariteten kan Rockfons akustiske plater tilpasses til interne endringer i romløsning og ved renovering, da de fjernes manuelt uten å påvirke strukturen.

Dette er flott fordi bruk av modulære byggematerialer gjør det mulig å foreta endringer i et rom med de eksisterende materialene i stedet for å kaste de.

 

Installer, installing, ceiling, tiles , Rockfon, Glasses, Gloves, Install, BE, Wijnegem

Hva betyr det for deg?

 

Byggebransjen sender 1-2 milliarder tonn avfall, eller en tredjedel av det totale globale avfallet til deponi, og vi tar det på alvor.

Nå mer enn nonsinne er det viktig at vi resirkulerer byggematerialer, og vi kan alle gjøre en forskjell.

 

RockWorld imagery, Modern living, architecture, work, office, building

Vi støtter din resirkulering

 

Vi har opprettet partnerskap med bedrifter med avfallssorteringssystemer i mange land rundt omkring i verden, og sammen hjelper vi deg med å bidra til en sirkulær fremtid.

Våre partnere hjelper til med å sortere avfall og transportere det tilbake til fabrikkene våre, der vi bruker det til å lage nye steinullprodukter.

 

RockWorld imagery,The Big Picture, circularity, reuse, stonewool, recycling