Hva er WELL og hvilken betydning har det?

WELL Building Standard ™ version 2 (WELL v2 ™) er en byggestandard som understøttes av vitenskapelig forskning som gjør at du kan skape rom som forbedrer brukernes helse og velvære. Dette gjøres gjennom spesifikke designvalg, driftsprotokoller og krav som kan gi ditt bygg en bronse, sølv, gull eller platina klassifisering.

WELL Building Institute, WELL certification, sustainability,  WELL Building Institute member, WELL video thumbnail
Når åpne samarbeidsarealer mangler akustisk lyddemping i i himlingene kan de ansatte bli distrahert av reflektert lyd. Himlinger er vanligvis den største flaten der lydabsorberende materiale kan utgjøre størst forskjell for å redusere etterklang og bedre kontrollere taletydelighet og støynivå.

Jessica Copper

Chief Commercial officer, International WELL Building Institute

WELL sertifisering og Rockfon akustikkløsninger

For å få WELL-sertifiseringen må ditt bygg overholde 10 ulike konsepter. Disse konseptene har 108 undermål med fokus på helse for å vurdere de totale poengene for ditt bygg. Ved å bruke Rockfon himlinger og veggabsorbenter kan du oppfylle kravene for 8 av 10 WELL-konsepter.

Vårt voksende partnerskap med International WELL Building Institute

Fra og med november 2020 oppgraderte vi vårt partnerskap med International WELL Building Institute til Key Stone-medlem. Dette viser vår forpliktelse til å utvikle produkter og løsninger som øker verdien, velværen og produktiviteten i alle rom. Vi er stolte over å være tilknyttet de mange andre ambisiøse medlemmene av WELL instituttet, og som deler våre verdier og ønsker for velvære.

Vi er glade for å kunne faglig utvikle og utdanne våre medarbeidere, slik at de kan bli WELL Accredited Professionals og kan hjelpe oss med å spre budskabet om å utforme morgendagens helsevennlige bygg.

Logo, International WELL Building Institute, member mark

Rockfons WELL Scorecard

 

Se hvordan Rockfon akustiske himlingsplater, bafler, flåter og veggabsorbenter oppfyller WELL krav.

 

WELL keystone member logo, open plan office, table, dialogue, people, plans, meeting

Sustainability & Public Affairs

Email:

Profile picture Jonny Siig - NO
Teknisk sjef

Jonny Siig

Tel.: +47 92 23 33 86

E-post:

Ring
Skriv