Mindre salg
0

reduksjon i salget skjer når butikkene har dårlige lydbilder.*

Salgsøkning
0

økning i salg hvis akustikken optimaliseres.*

Kilder
Overskrider helsegrensene
0

av matbutikkene i New York City hadde støynivåer over den lovlige helsegrensen.**

Markthal, Rotterdam, the Netherlands, MVRDV, Pennings Akoestiek, ROCKFON Mono Acoustic, Dark grey
Video

Markthal, Rotterdam – en himling vi kjenner!

La deg inspirere av denne utrolige himlingsdesignen. Himlingen er ikke bare det visuelle midtpunktet for det overbygde markedet i Markthal, det skaper også en hyggelig butikk.

Volvo Mobility Centre,The Netherlands,Vlaardingen,750 m²,Toke Peelen,Volvo Netherlands,Bovero B.V.,ROCKFON Blanka,D-edge,600X600,White
Video

Volvo Mobility Centre, Vlaardingen – introduserer wow-faktoren

Hvordan vise frem biler på best mulig måte? Med den fantastiske lysrefleksjonen til Rockfon Blanka®. Se hvordan dette utstillingslokalet tar wow-faktoren til neste nivå.

Paddy Power,UK,Sittingbourne and across 55 shops in the UK,AD Contractors,Ian Goodrick Photography,ROCKFON Color-all,charcoal,Chicago Metallic coloured grid
PDF
1.8 MB

Paddy Power, UK – kullfarget himling for å matche innredningen

De kullfargede metallhimlingsplatene i 55 Paddy Power-butikker absorbere støy og gir et elegant preg. Den mørke fargen reflekterer ikke lys på skjermene ytterligere

01

Kontor

Slik takler man det moderne kontorets utfordringer.

Ettersom mer enn 90 % av en organisasjons driftskostnader er knyttet til medarbeidernes effektivitet, er det viktig å være klar over hvilken innvirkning kontormiljøet og romakustikken har på medarbeiderne.

02

Utdanning

Bygge nå og for fremtiden

Design av en skole er en komplisert og krevende arkitektonisk utfordring. Enten det er et nybygg eller et rehabiliteringsprosjekt må bygningsmaterialene tilby god akustikk, være enkle å vedlikeholde, fleksible, robuste og kunne tilpasses.

03

Helse

Fine bygg kan gjøre deg bedre

Leverandørene av helsetjenester har ansvar for innemiljøet der pasientene blir behandlet,og ikke alle bygningsmaterialer er like. Det er viktig å velge materialer og overflater som bidrar til å skape et pent, behagelig og helbredende miljø.

04

Butikker

God forretning betyr god akustisk design.

Merkeopplevelsen av butikker i detaljhandelen er en viktig faktor, og det samme er forståelsen av hvordan miljøet påvirker kundenes atferd.

05

Fritid

Det er viktig å oppnå og opprettholde behagelig akustikk.

Fritidsanlegg er ofte områder med stor trafikk og mange mennesker som går ut og inn hver dag. Dermed stilles det høye krav til akustikk, brannsikkerhet, holdbarhet og estetikk.

06

Industri

Vektlegge gode akustiske løsninger i den aktuelle industrien.

I design av produksjonslokaler er det mange forhold å ta hensyn til. Designen og materialene man finner i industrisektoren er viktige bestanddeler når det gjelder å skape et trygt arbeidsmiljø.