Studenter
0

338.000 studenter over hele verden har et markant bedre læringsmiljø takket være Rockfon.

Mindre energi
0

Opp til 23% mindre energi forbrukes når Rockfon himlinger er installert.

Bærekraft betyr også trivsel

Et godt lydbilde kan forbedre din produktivitet med 50% ifølge en undersøkelse gjort av Rambøll i 2018. Støyende skoler betød at barn scorte lavere på tester, lavere trivsel blant lærere og lengre restitusjonstider for pasienter på sykehus.

Vi er stolte av at våre akustiske løsninger allerede har hjulpet mer enn 338.000 studenter over hele verden til å kunne fokusere og konsentrere seg bedre på skoler og på universiteter.

Opplev de akustiske fordelene ved steinull og hvordan de mange fordelene kan forbedre ditt design og interiør
students, laptop, study, studying, university, high shool, multicultural

Frisk luft for et friskt sinn

Ved design av innendørs rom og lokaler kan det være bekymringer rundt innendørs forurensing med kjemiske stoffer. Heldigvis har våre akustikkprodukter de beste inneklimamerkene.

  • Franske VOC A+,
  • Greenguard Gold
  • Finske M1
  • Blue Angel
  • Singapore Green Building Product Certificate
  • Dansk Indeklima mærke

Alle våre akustiske plater avgir betydelig mindre utslipp enn WHO's retningslinjer for innendørs forurensende stoffer, og vårt 2. generasjons bindemiddel avgir hele 10 ganger mindre enn det som er anbefalt av WHO.

NO - Formaldehyde graph - Sustainability

Trekk lys inn i rommet

 

Lys er avgjørende for vår psykologiske og fysiologiske trivsel og velvære. Å velge våre akustikkplater med høy lysrefleksjon og høy lysdiffusjon kan hjelpe deg med å få 11% mer naturlig lys inn i rommet og spare opp til 23% i strøm i året.

 

Se hvordan du kan bruke himlingen til å trekke lyset lenger inn i rommet
FI, Helsinki Central Library Oodi, Helsinki, ALA Architects, Leisure, Rockfon Mono Acoustic, TE-edge, 1200x1200, White, Library

Brannmotstand

Når du installerer eller renoverer en himling er det viktig å velge materialer som ikke brenner eller bidrar til spredning av ild. Du trenger det motsatte - trygge, robuste materialer som faktisk hindrer ild.

Himlinger av steinull har et veldig lavt brannstoffinnhold. Dette gjør de sertifisert ikke-brennbare og i stand til å begrense brann fra å spre seg via overflater til andre materialer. Til syvende og sist betyr det at himlinger av steinull kan kjøpe dyrebar tid til både å slukke en brann og muliggjør en sikker evakuering.

7sos Video Thumbnail

En bærekraftig og varig løsning

Våre akustiske himlinger en robust løsning fordi de er holdbare og gir jevn ytelse. Stenuld er motstandsdyktig mot fuktighet så himlingsplatene vil aldri krympe eller nedbøyes, selv i fuktige omgivelser. De opprettholder også sine akustiske egenskaper over tid, slik at du kan være sikker på at himlingen høres like bra ut som det gjorde den dagen den ble installert.

 

Lær mer om holdbarheten til produktene våre
NO, Lysgården, Trondheim, HUS Arkitekter, Office, Rockfon Multiflex Baffle, 300x2400, White

Byggematerialer som er trygge å håndtere og leve med

Bærkraftig interiør og design handler like mye om mennesker som om miljøet. Det er viktig å vite at du kan stole på de byggematerialene du bruker hver dag.

Våre akustiske steinullprodukter er trygge å leve med, trygge å installere og trygge å produsere.

20190722_RW-RF_ILLUS_000300 ROCKWOOLs steinullprodukter har blitt dokumentert i hundrevis av fagfellevurderte vitenskapelige artikler over mer enn 55 år
20190722_RW-RF_ILLUS_000300 WHOs International Agency for Research on Cancer (IARC) fritar steinull fra listen over "muligens kreftfremkallende stoffer".
20190722_RW-RF_ILLUS_000300 Vår kjerne av steinull er sertifisert i samsvar med merknad Q for sikre mineralullfibre i EU-forskrift (EF) nr. 1272/2008 og direktiv 97/69 / EØF.
Installer, installing, ceiling, tiles , Rockfon, Glasses, Gloves, Install, BE, Wijnegem
Våre produkter er sertifisert etter de strengeste merkinger og standarder i verden for både formaldehyd og VOC -emisjoner.

Magdalini Psarra