01

Helse, sikkerhet og trivsel innendørs

Bedring av livskvalitet

Det er naturlig at folk ønsker å leve i sunne omgivelser. Inneklima er like viktig som forholdene utendørs: Temperatur, luftkvalitet og akustikk utgjør alle en del i det å skape et gunstig inneliv.

02

Bærekraft og sirkularitet

Bærekraftige produkter

I en sirkulær økonomi skal produkter brukes så lenge som mulig – og gjenbrukes i størst mulig grad etter at de har nådd slutten av levetiden sin. Vi leverer akustiske himlingsløsninger med lang levetid, som kan resirkuleres i det uendelige.

03

Urbanisering

Urbanisering gir mange utfordringer med hensyn til folks generelle helse.

Ifølge beregninger vil konstant befolkningsvekst og urbanisering bety at verdens urbane befolkning vil øke med 2,5 milliarder mennesker innen 2050, noe som setter et press på den moderne måten å leve på.

04

Energieffektivitet

Bolig- og næringsbygg står for nærmere 40 prosent av CO2-utslippene i verden.

ROCKWOOL-gruppens målsetning er å bli global leder innen energieffektive isolasjonsløsninger til bygg og industri. Les mer om hvordan ROCKWOOL-gruppen kan bidra til høyere energieffektivitet på ROCKWOOL-gruppens nettsted.

Frigjøre den naturlige kraften i stein for å berike det moderne liv
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
... dekke dagens behov uten å gå på kompromiss med planetens fremtid ...

Jens Birgersson

Adm. dir., ROCKWOOL-gruppen

Vår oppgave

Vi er opptatt av å gjøre alle i stand til å takle utfordringene som det moderne livet har å by på. Ved å bruke stein, en av verdens rikeligste naturressurser, kan du gjøre et varig inntrykk på tvers av generasjoner.

Fra klasserom til stadioner, land til landemerker har folk behov for rom til ikke bare å drømme stort, men også realisere drømmene og gjøre verden til et bedre sted for alle.

Dette engasjementet er hugget i stein.

People indoor living room
Grandfather help his child with drawing. Home, indoor, learning, people, improving people's lives, children, crayons, learning

Hvorfor akustikkløsninger av steinull

En del av ROCKWOOL-gruppen

ROCKWOOL-gruppen tilbyr et variert utvalg av produkter som alle bidrar til å danne en sirkulær økonomi, øke ressurseffektiviteten og støtte opp om sikkerheten, helsen og trivselen til alle som produserer og bruker produktene våre. Besøk våre søsterselskaper for å lese om hvordan også de frigjør kraften i stein, eller les historien om oss alle på  ROCKWOOL-gruppens nettsted.