Sov godt
0

av reisende sier at et stille hotellrom er viktig for en god natts søvn.*

Støyende restauranter
0

har forlatt en restaurant, kafé eller pub på grunn av støy.

Kilder
Støyeksponering
0

Støynivåeksponeringen for 25 % av sportsinstruktørene som jobber i undersøkte bassenger og treningssentre.***

Gi gjestene dine en fantastisk filmopplevelse

Når man går på kino gleder de fleste seg til en hyggelig opplevelse med gode venner, en romantisk date eller en fin stund med familien. Forventningene er der allerede og innredningen av kinoen må også leve opp til disse.

Få den riktige stemningen med fargede himlinger og god akustikk i både kinosal, kiosk og billettområdet. Vår brosjyre kan hjelpe deg med å gjøre riktig valg av himling i ditt neste kinoprosjekt

Cinemes Centre Splau, Coloral Th 40 Black A-edge, Baffles Deco 40, leisure movie theatre

Gi gjestene den beste opplevelsen på restauranten

De fleste av oss har opplevd å gå på en restaurant hvor det er for mye støy og forstyrrende lyd. Fokus flyttes bort fra maten, og vi snakker høyere og høyere uten å kunne høre hva andre sier. Samtidig blir gjerne servitørene mindre oppmerksomme og mer stresset, ettersom de ikke hører hva gjestene sier.

Opplevelsen av et restaurantbesøk er nært knyttet til lydnivået, og man bør ikke gå på kompromiss med lys og design for å gi et godt lydmiljø. Våre akustiske himlinger hjelper deg med å oppnå god akustikk på restauranter slik at gjestene kan få en god opplevelse!

FR, Restaurant 'Le Petit Sabayon', Morangis (Paris), Leisure, Rockfon Eclipse (island), A edge, 1760x1160x40, White, Restaurant

Referanseprosjekter

01

Kontor

Slik takler man det moderne kontorets utfordringer.

Ettersom mer enn 90 % av en organisasjons driftskostnader er knyttet til medarbeidernes effektivitet, er det viktig å være klar over hvilken innvirkning kontormiljøet og romakustikken har på medarbeiderne.

02

Utdanning

Bygge nå og for fremtiden

Design av en skole er en komplisert og krevende arkitektonisk utfordring. Enten det er et nybygg eller et rehabiliteringsprosjekt må bygningsmaterialene tilby god akustikk, være enkle å vedlikeholde, fleksible, robuste og kunne tilpasses.

03

Helse

Fine bygg kan gjøre deg bedre

Leverandørene av helsetjenester har ansvar for innemiljøet der pasientene blir behandlet,og ikke alle bygningsmaterialer er like. Det er viktig å velge materialer og overflater som bidrar til å skape et pent, behagelig og helbredende miljø.

04

Butikker

God forretning betyr god akustisk design.

Merkeopplevelsen av butikker i detaljhandelen er en viktig faktor, og det samme er forståelsen av hvordan miljøet påvirker kundenes atferd.

05

Fritid

Det er viktig å oppnå og opprettholde behagelig akustikk.

Fritidsanlegg er ofte områder med stor trafikk og mange mennesker som går ut og inn hver dag. Dermed stilles det høye krav til akustikk, brannsikkerhet, holdbarhet og estetikk.

06

Industri

Vektlegge gode akustiske løsninger i den aktuelle industrien.

I design av produksjonslokaler er det mange forhold å ta hensyn til. Designen og materialene man finner i industrisektoren er viktige bestanddeler når det gjelder å skape et trygt arbeidsmiljø.