Sov godt
0

av reisende sier at et stille hotellrom er viktig for en god natts søvn.*

Støyende restauranter
0

har forlatt en restaurant, kafé eller pub på grunn av støy.

Kilder
Støyeksponering
0

Støynivåeksponeringen for 25 % av sportsinstruktørene som jobber i undersøkte bassenger og treningssentre.***

Gi gjestene dine en fantastisk filmopplevelse

Når man går på kino gleder de fleste seg til en hyggelig opplevelse med gode venner, en romantisk date eller en fin stund med familien. Forventningene er der allerede og innredningen av kinoen må også leve opp til disse.

Få den riktige stemningen med fargede himlinger og god akustikk i både kinosal, kiosk og billettområdet. Vår brosjyre kan hjelpe deg med å gjøre riktig valg av himling i ditt neste kinoprosjekt

Cinemes Centre Splau, Coloral Th 40 Black A-edge, Baffles Deco 40, leisure movie theatre

Gi gjestene den beste opplevelsen på restauranten

De fleste av oss har opplevd å gå på en restaurant hvor det er for mye støy og forstyrrende lyd. Fokus flyttes bort fra maten, og vi snakker høyere og høyere uten å kunne høre hva andre sier. Samtidig blir gjerne servitørene mindre oppmerksomme og mer stresset, ettersom de ikke hører hva gjestene sier.

Opplevelsen av et restaurantbesøk er nært knyttet til lydnivået, og man bør ikke gå på kompromiss med lys og design for å gi et godt lydmiljø. Våre akustiske himlinger hjelper deg med å oppnå god akustikk på restauranter slik at gjestene kan få en god opplevelse!

FR, Restaurant 'Le Petit Sabayon', Morangis (Paris), Leisure, Rockfon Eclipse (island), A edge, 1760x1160x40, White, Restaurant

Referanseprosjekter