order-bucket

Om oss

Vi tilbyr akustiske løsninger i steinull for himlinger og vegger, som er en rask og enkel måte å skape vakre og komfortable rom på.

Hvem vi er

Rockfon er en del av ROCKWOOL konsernet, og vi spesialiserer oss på å tilby kundene et komplett himlingssystem som kombinerer akustiske himlingsplater i steinull med Chicago Metallic profilsystemer og tilbehør.

Våre lydabsorberende himlings- og veggsystemer er en rask og enkel måte å skape vakre, komfortable rom på. Systemene er enkle å montere og holdbare, og beskytter mot støy og spredning av brann samtidig som de utgjør et betydelig bidrag i arbeidet for en mer bærekraftig fremtid.

Som en hjelp til å oppnå en miljøvennlig praksis i bygningsindustrien er man i ferd med å iverksette prosjekter og teknologier knyttet til avfallsmaterialer, deriblant oppsirkulering, for å omdanne brukte materialer til produkter med kommersiell verdi.
Bærekraft
Salgskontorer
0

Vi er representert i mange land over hele verden og står derfor godt rustet til å hjelpe deg med å finne riktige himlingsløsninger.

Kontakt oss
Produksjonsanlegg
0

Vi har produksjonsanlegg i Nord-Amerika, Europa og Asia, og produktene våre er dermed aldri langt unna.

Produkter
Medarbeidere
0

Vi utlyser stadig nye og spennende stillinger over hele ROCKWOOL konsernet.

Jobbe i ROCKWOOL

Bli en del av ROCKWOOL konsernet

Som del av ROCKWOOL konsernet kan vi tilby spennende jobbmuligheter over hele verden. Følg lenken for å se alle ledige stillinger i ROCKWOOL konsernet.

rockfon