Rockfon® Canva: Fleksibelt design med utmerket akustikk

Som ditt eget valg av kunstverk og med utmerket akustikk, skaper Rockfon Canva vakre design og behagelige arbeidsområder som maksimerer fred og ro, og samtidig booster samarbeidet.

rockfon canva

Rockfon® Canva veggabsorbenter med grafisk trykk etter eget valg og fargene "Eucalyptus" og "Azure"

Gjør kontoret attraktivt for de ansatte

Arbeidsplassen er et viktig miljø for å fremme engasjement, inspirasjon, nyskaping og drive produktivitet. Designet bør være en helhetlig opplevelse der den ansatte føler seg inkludert, tilpass, komfortabel og vel. I lys av pandemi og nye hygienetiltak har vi sett en økt bevissthet rundt helse og velvære på arbeidsplassen.

De ansatte ser frem til å komme tilbake til kontoret for samarbeid og innovasjon så lenge helsesikkerhetsstandarder oppfylles. For å imøtekomme disse behovene for å rekruttere og beholde talenter, er det viktigere nå enn noen gang for bedrifter å designe kontorer som fokuserer på de ansatte og deres personlige behov. Dette resulterer i fremveksten av menneskebaserte kontorplasser.

En arbeidsplass med fokus på de ansatte, deres fleksibilitet og velvære   

"Menneskeorientert kontor" er en fleksibel arbeidsplasstrategi der de ansatte står i sentrum. Det er et nytt alternativ til åpne kontor, der rammedesignet prioriterer mennesker, velvære og fleksibilitet. De kan justere arbeidsmiljøet sitt basert på deres spesifikke humør, behov, arbeidsprosess og preferanser. Det gir de muligheten til å velge mellom en rekke innstillinger for å lette og understøtte arten av arbeidet de gjør.

Som en følge av dette forsterket det de strukturelle endringene som forandret de tradisjonelle kontorlandskapene til hubs med plass for fellesskap, konsentrasjon og rom for å tilrettelegge for flere ulike måter å jobbe på. Det forventes at arbeidsmiljøet skal være funksjonelt, strategisk og estetisk tiltalende: et skifte fra individuelle til fleksible delte rom som tildeler produktivitetsfremmende samarbeidsrom. Medarbeideren kan bevege seg fritt rundt på kontoret for å finne det perfekte arbeidsstedet.

Som et resultat må interiøret tjene flere formål med tilpasningsdyktige møbler og designelementer, for en rekke funksjoner. Møblene skal helst være solide med antimikrobielle overflater som er enkle å rengjøre for å sikre helse og god hygiene. De bør også bringe forskjellige nyanser inn for å skape forskjellige stemninger, hvor farger er et kraftfullt verktøy for å booste kreativitet.

Med et økende antall mennesker som har dårlig erfaring med åpent kontorlandskap på grunn av mange mennesker og støydistraksjoner, er det viktig å ta akustikk som utgangspunkt for designet. Det betyr at selv om kontoret må tilrettelegge mer for samarbeid, må vi først og fremst vektlegge den enkeltes behov for ro og konsentrasjon. 

Rockfon Canva - kunstverk med utmerket akustikk

Med dagens fokus på menneskeorienterte, fleksible og tilpasningsdyktige arbeidsplasser, mener vi at et kontordesign bør passe for ulike stemninger, funksjoner og merkevarer. Dette er grunnen til at vi inngikk et samarbeid med det danske designselskapet Akuart for å utvikle Rockfon Canva, et produkt som kombinerer estetikk og beste klasse lydabsorpsjon for å gi deg et moderne statement-design med utmerket akustikk.

Rockfon Canva er designet som et kunstverk, og gir deg en smart måte å skape fleksible områder som både ser og føles bra. Med ubegrensede designalternativer kan du velge hvilken som helst nyanse fra vår "Colours of Wellbeing"-palett eller skreddersy din egen for å endre en viss stemning eller visuell identitet. Du har også fleksibilitet til å slå deg løs og være kreativ med produktet ettersom panelene kan pendles ned fra himlingen, monteres på veggen eller plasseres på gulvet.

Den modulære formen og de avtakbare lerretene gir deg friheten til å bestille et nytt lerret for å fornye utseendet når nye leietakere flytter inn eller hvis rommets funksjoner endrer seg.

Canva-produktfamilien har beste klasse lydabsorpsjon, og skaper et feilfritt akustisk miljø som hjelper folk med å prestere bedre, være fornøyde, glade og fokuserte på arbeidsplassen. Det perfekte kunstverket med brannmotstand som på en smart måte lar deg skape fleksible, feel-good-områder. Det har vært en glede å samarbeide med det danske designselskapet Akuart for å utvikle Canva-produktlinjen.

Marie Oskarsson

Rockfon Product Manager

Et designelement med innovative, moderne kunstverk og kraftfull akustikk som skaper billedskjønne design og behagelige arbeidsplasser. Du kan teste ut Canva-porteføljen ved å bruke vår 3D-konfigurator og utforske de uendelige designmulighetene.

Med muligheten for enkelt å flytte dem rundt, gir Rockfon Canva deg også muligheten til å forvandle arbeidsplassen om til en samarbeidshub eller en privat arbeidssone på et øyeblikk.

Gå til Rockfon® Canva™ produktsiden for å få vite mer