Fleksible og inspirerende kontorlokaler ved Skøyen Atrium

Med alle viktige fasiliteter samlet under ett tak er Skøyen Atrium stedet for den moderne arbeidsplassen. Fokus på kvalitet, interiør og gjennomtenkte tekniske løsninger skaper attraktive lokaler hvor farger er med på å skape energi og velvære. Co-working arealet Arena by Schage tilbyr kontor, møterom og arbeidsplasser i lune og uformelle omgivelser som gir energi og en god følelse, som også utstråler kvalitet. Hos Mesta er lokalene delt opp i ulike soner hvor interiørkonsept og design er inspirert av den norske naturen.

Open Plan Office in Skoeyen Atrium in Oslo Norway with Rockfon Color-all X-Edge
Baflene bidrar til å gi solskjerming gjennom glasstaket, hvilket gir en virkelig unik lysopplevelse.

Kjell Bertelsen

Arkitekt

Lydabsorpsjon og lydisolasjon med dB- plater

Rockfons dB- produkter gir en unik kombinasjon av lydisolering og lydabsorpsjon. Dette gjør det mulig å skape et optimalt akustisk arbeidsmiljø, uansett hvordan arbeidsområdet er utformet.

Et kontormiljø kan være en akustisk utfordring, fordi det består av forskjellige typer lokaler – fra åpne kontorlandskaper der det er viktig å absorbere lyden og begrense støynivået for å oppnå et godt inneklima, til tilstøtende kontorer og møtelokaler der lydisolering er viktig for å kunne arbeide uforstyrret eller føre fortrolige samtaler.

Les mer om hvordan Rockfon db-plater hjelper deg med å kontrollere akustikken i kontorlokaler

NO, Sundkvartalet, Dyrvik Arkitekter, Office, Meeting room, reception, Rockfon Sonar dB42, A edge, 600x600, white, Chicago Metallic T24 Click 2890
Medarbeidernes ytelse
0

Redusert ytelse i støyende miljøer.*

Produktivitetstap
0

lavere produktivitet oppleves i åpne kontorlandskap.*

Kilder
Økt fokus
0

bedre fokus i et akustikkforbedret miljø.**

Referanseprosjekter

01

Kontor

Slik takler man det moderne kontorets utfordringer.

Ettersom mer enn 90 % av en organisasjons driftskostnader er knyttet til medarbeidernes effektivitet, er det viktig å være klar over hvilken innvirkning kontormiljøet og romakustikken har på medarbeiderne.

02

Utdanning

Bygge nå og for fremtiden

Design av en skole er en komplisert og krevende arkitektonisk utfordring. Enten det er et nybygg eller et rehabiliteringsprosjekt må bygningsmaterialene tilby god akustikk, være enkle å vedlikeholde, fleksible, robuste og kunne tilpasses.

03

Helse

Fine bygg kan gjøre deg bedre

Leverandørene av helsetjenester har ansvar for innemiljøet der pasientene blir behandlet,og ikke alle bygningsmaterialer er like. Det er viktig å velge materialer og overflater som bidrar til å skape et pent, behagelig og helbredende miljø.

04

Butikker

God forretning betyr god akustisk design.

Merkeopplevelsen av butikker i detaljhandelen er en viktig faktor, og det samme er forståelsen av hvordan miljøet påvirker kundenes atferd.

05

Fritid

Det er viktig å oppnå og opprettholde behagelig akustikk.

Fritidsanlegg er ofte områder med stor trafikk og mange mennesker som går ut og inn hver dag. Dermed stilles det høye krav til akustikk, brannsikkerhet, holdbarhet og estetikk.

06

Industri

Vektlegge gode akustiske løsninger i den aktuelle industrien.

I design av produksjonslokaler er det mange forhold å ta hensyn til. Designen og materialene man finner i industrisektoren er viktige bestanddeler når det gjelder å skape et trygt arbeidsmiljø.