Da Paytrail skulle utvide med et kontor i Tampere, var designbyrået Nuan Oy ansvarlig for å designe og skape interiøret i tråd med deres kultur og ønsker. De var godt kjent med atmosfæren og designuttrykket de ønsket seg, da de også har stått for utformingen av Paytrails hovedkvarter i Jyväskylä. Sanna Laukanaho, Nuan Oys interiørdesigner, sier at det skjedde en betydelig endring i kontorlokalene da de bestemte seg for å bruke en synlig betongoverflate:

«Paytrail ønsket å skape arbeidsplasser som er i tråd med selskapets merkevare, som støtter ansattes trivsel, og som kan brukes til en rekke formål, inkludert teammøter og sosiale arrangementer. Vi var allerede kjent med Paytrails bedriftskultur, så vi startet med å fokusere på ansatte og deres arbeidsmåter. Vi jobbet tett med Paytrail for å sikre at hele kontorlokalet reflekterte selskapets arbeidskultur, samtidig som la til rette for en rekke arbeidsstemninger.»

Bruk Rockfon® Canva akustiske paneler som kunstverk

Paytrails kontor er et av de første stedene i Finland som tar i bruk den nye akustiske løsningen Rockfon Canva. Denne produktserien inkluderer veggabsorbenter, skjermvegger og fritthengende romdelere, slik at du kan skape fleksible rom med godt design. Du kan velge fra Rockfons palett med 34 moderne farger, eller du kan skreddersy din egen Canva med ditt valg av illustrasjon eller design. Lerretene er avtakbare, noe som betyr at du ganske enkelt bestiller et nytt lerret for å fornye utseendet når du har behov for endring.

Paytrail kontor

Hämeenkatu 5
Tampere
Finland

Jeg så for meg at det å se på veggabsorbentene ville trigge fantasien og kreativiteten til Paytrail-teamet. Det kosmiske temaet som går gjennom hele rommet inspirerer til innovasjon og kreativitet, mens fargeoppsettet er ment for å hjelpe til med aktivitetene som finner sted i området.

Sanna Laukanaho

INTERIØRARKITEKT, DESIGNBYRÅ NUAN OY

Ulike størrelser av Rockfon Canva har blitt brukt i nyansene Sage, Sandalwood, Concrete, Eucalyptus, Mint og Coral. Skreddersydde lerreter med grafikk laget av Laukanaho selv har også blitt brukt. Kombinasjonen av de fargerike og mønstrede Canva skaper en unik kunstsamling basert på Paytrails arbeidskultur.

"I designprosessen var det avgjørende å se på innredningen og dens elementer som mer enn bare vakre, de måtte også ha en praktisk hensikt. For eksempel ønsket vi rom som ville øke og oppmuntre til sosial interaksjon samt steder for avslapning og komfort. Rockfon Canva støttet denne visjonen," legger Laukanaho til.

For å forbedre akustikken og skape sammenheng mellom fargene ble Rockfon Color-all® himlingsplater i fargene Sandalwood, Sage og Charcoal montert i kombinasjon med Rockfon Eclipse® himlingsplater i Eucalyptus, Mint og Sage.

Installasjon er like enkelt som å henge et maleri på veggen

Rockfon Canva akustiske veggabsorbenter er ikke bare et vakkert tillegg til ethvert interiør, men de er også veldig enkle å installere. De monteres på samme måte som å henge et kunstverk på veggen.

Jeg ble positivt overrasket over den høye kvaliteten på Rockfon Canva. Jeg kan absolutt anbefale dette til mine andre kunder.

Matti Paananen

Matti Paananen ADMINISTRERENDE DIREKTØR, CELTIC-RAKENNUS OY

"Det var ekstremt problemfritt og raskt å montere Rockfon Canva. Akustiske veggpaneler krever vanligvis et rammesystem som krever boring, skruing og festing. Men å installere Canva var som å installere et vanlig bilde på veggen," sier Matti Paananen fra Celtic-Rakennus Oy, som var ansvarlig for installasjonen.

Akustikkplatene ble først montert etter at prosjektet var nesten fullført. Brukerne hadde allerede tatt i bruk kontoret, og Canva kunne derfor henges opp i forhold til hvor de ansatte satt.

Matti Paananen fortsetter: "Fordi Canva-platene er verdifulle og sensitive, anbefaler vi at du monterer dem så nærme innflyttingsdatoen som mulig Den eneste støvet som forårsakes av monteringen er gips eller betongstøv fra borehullet."

Kontoransatte roser utseendet til akustikkplatene

Ifølge Jenni Penna, Paytrails Market Place Team Lead, er kontoret et åpent kontor hvor Rockfons akustiske løsninger er installert i hvert hjørne av interiøret. Et åpent kontormiljø krever god akustikk for å fungere tilstrekkelig.

"Utseendet til disse akustikkpanelene har ikke gått upåaktet hen. Våre medarbeidere er veldig fornøyde med de Rockfon Canva vi har valgt til interiøret. De grafiske illustrasjonene er virkelig iøynefallende, men de distraherer ikke fra arbeidet i det hele tatt. Rockfon Canva paneler passer perfekt inn i interiøret og designet, selv om de er ment for å absorbere lyd."

Penna legger til at dersom deres andre kontorinnredningsprosjekter trenger en ny akustisk løsning, vil Rockfon Canva veggpaneler være valget:

"Jeg er ikke i tvil om at en lignende løsning kan brukes på vårt kontor i Jyväskylä, for eksempel. Det er alltid mer interessant når du får unike elementer på veggen og ikke bare ensfargede paneler."

 

 

 

1/26

Paytrail

Land:Tampere, Finland
Arkitekt:Suunnittelemo Oy
Interior designer:Muotoilutoimisto Nuan Oy
Himlingsmontør:Sisustus-Nummi Oy, Celtic-Rakennus Oy
Fotograf:Mikko Käkelä
Produkter:Rockfon Canva® Veggabsorbent, Rockfon Color-all®, Rockfon® Eclipse
Kanter:A, As, X
Dimensjoner:600 x 600, 1200 x 900, 2360 x 1160

Relaterte casestudier