Trenger du en weekend get away, og leter du etter et hotell som gir assosiasjoner til både Miami og den franske rivieraen? Ved sjøen, i bydelen Verket i Moss sentrum, har Hotel Riviera åpnet dørene. Her finner du et unikt møte- og konferansekonsept, romslige selskapslokaler, restaurant og bar direkte ut mot en ny strandpromenade og en topp-etasje med spa og velvære som skuer ut over fjorden.

Hotel Riviera er en ny og unik hotelldestinasjon med 172 rom i Moss, 40 minutter sør for Oslo. Hotellet åpnet i Mai 2023 og har beliggenhet langs Mosseelva på Verket i Moss, en ny og moderne bydel med bystrand, boliger, kulturtilbud, kontor, handel og næring.

Hotell med bystrand

Det som en gang var Moss Jernverk fylles nå med nytt liv, i ekte rivierastil. Med tydelig inspirasjon fra Middelhavet, med pulserende stemning og en egen stil skal gjestene her kunne få den ultimate Riviera-følelsen året rundt.

Hotellet er basert på et samarbeid mellom Høegh Eiendom og Norwegian Hospitality Group, og er en del av Nordic Hotels & Resorts, en samling av enkeltstående hotell i hotellkonsernet Strawberry. Ø.M. Fjeld har hatt totalentreprise på prosjektet, arkitekt er LPO Arkitekter mens Anemone Studio er interiørarkitekt. Resultatet har blitt et unikt hotell med høy kvalitet både når det gjelder design, materialvalg og et mangfold av tilbud til gjestene.

Interiør og farger som gir en unik atmosfære

På hotellet får gjestene en opplevelse av atmosfæren vi vanligvis forbinder med Middelhavet. Med inspirasjon fra rivieraen har Hotel Riviera blitt et sted som gjenspeiler eleganse og stil.

Interiørarkitekt Ana Bento fra Anemone Studio forteller -  “Inspirasjonen var Middelhavet og Karibia, en fargepalett med delikate jord- og sjøfarger, striper fra parasoller, trellis overflater, oversized tapeter og innendørs telt. Vi vil at gjestene skal gå inn i rivierauniverset og føle at de er på ferie”

Konferansefasilitetene er utformet som en Social Club der en hel etasje er tilpasset fleksibel bruk, enten det er behov for møter, messer, produktlanseringer, utstillinger, selskaper eller å mingle. På dagtid dekker Club rooms og chambre séparées behovet for tradisjonelle møter, seminarer, og kurs- og konferanser. Rockfon dB-plater i himlingen sikrer et behagelig lydmiljø og sørger for lyddemping og lydisolering i og mellom de ulike møterommene. Himlingsplatene er i tilpassede farger som passer inn i det totale designkonseptet.

Interiøret i restaurantområdet har også en helt særegen stil. Her kan du nyte gode drinker og spise både frokost, lunsj og middag, omgitt av store overdådige hvite gipssøyler og interiør i fargene rosa, blått, grønt og ulike bruntoner som virkelig bidrar til følelsen av å befinne seg på Rivieraen. I restauranten samt i resepsjonsområdet bidrar Rockfon Color-all akustiske himlinger i duse farger til å skape et godt akustisk miljø.

Selv på toalettene i underetasjen er det ikke spart på noe, her er det innbydende lekkert design og interiør i rosa farger som gir en luksuriøs følelse.

Destinasjonshotell med unikt design og bærekraftige valg

I henhold til bærekraftstrategi er det blant annet blitt implementert energieffektive løsninger med energiklasse A. Innovative og mer bærekraftige byggematerialer er tatt i bruk, og hotellet er designet med hensyn til å bevare økosystemet rundt hotellet. Det er valgt veldig høye kvaliteter på materialene som er brukt, dette er gjennomgående i hele hotellet.

Hotel Riviera fremstår som et enestående destinasjonshotell med et unikt design. For Moss og omegn vil denne satsingen også kunne bidra sterkt i den positive byutviklingen som nå finner sted på Verket i Moss.

Inspirasjonen var Middelhavet og Karibia, en fargepalett med delikate jord- og sjøfarger, striper fra parasoller, trellis overflater, oversized tapeter og innendørs telt. Vi vil at gjestene skal gå inn i rivierauniverset og føle at de er på ferie.

Ana Bento

Interior Architect, Anemone
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, B, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, A, 1800 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, D, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, A, 600 x 600
Produkter på bildet:
Produkter på bildet: Rockfon Color-all®, A, 600 x 600
Produkter på bildet:

Hotel Riviera

Land:Moss, Norge
Arkitekt:LPO Arkitekter
Interior designer:Anemone Studio
Himlingsmontør:System 1 AS
Fotograf:Erik Burås
Produkter:Rockfon Color-all®
Kanter:A, B, D, X
Dimensjoner:600 x 600, 1800 x 600

Relaterte ressurser