order-bucketBedring av livskvalitet

Steinull gir behagelige og sunne leveforhold, har god støy- og vibrasjonskontroll samt gode varmeegenskaper. ROCKWOOL-isolasjon gir mindre forplantning av støy gjennom de ulike delene av et bygg. Rockdelta-produkter reduserer støy og vibrasjoner fra tog, som brer seg i grunnen. Rockfon-himlinger absorberer lyd, noe som gjør rommene mer behagelige og bidrar til en mer effektiv kommunikasjon.

Det er naturlig at folk ønsker å leve i sunne omgivelser. Inneklima er like viktig som forholdene utendørs: Temperatur, luftkvalitet og akustikk utgjør alle en del i det å skape et gunstig inneliv. 

Historier om Vår tankegang

I dag bidrar steinull til at folk kan jobbe og ha det bedre på mange forskjellige måter. Våre løsninger er innflytelsesrike når det gjelder å gjøre folks liv rikere, mer produktive og vakrere.

Visste du at?

Bygg med god design og konstruksjon bidrar til god helse, skaper behagelige omgivelser og øker vår evne til å konsentrere oss og utføre viktige oppgaver.  Bygninger påvirker folks trivsel og velvære. Levestandarden vår avhenger av hvor godt et bygg støtter dem som oppholder seg i dem og hvor effektivt det opprettholder et optimalt inneklima. 

Bruksområder

rockfon