Nytt Chicago Metallic™ vegg- og overgangsbeslag til T-profiler

13. mai 2019

La oss gjøre det enkelt for deg. Den siste utgaven av vårt nyhetsbrev har fokus på vårt nye Chicago Metallic™ vegg- og overgangsbeslag til T-profiler. Et nytt multifunksjonelt beslag som vi har utviklet for å hjelpe deg med å bygge broer og etablere overganger.

Chicago Metallic™ vegg- og overgangsbeslag til T-profiler

Chicago Metallic™ vegg- og overgangsbeslag til T-profiler

Skap forbindelser

Det nye, brukervennlige vegg- og overgangsbeslaget gjør det mulig å lage små justeringer av profilposisjonen under innfesting av den kvadratiske formen. Det gjør det enklere enn noensinne før å stabilisere profilsystemet mot veggen eller en annen T-profil. 

Bygg broer

Vegg- og overgangsbeslaget er perfekt optimert til våre Rockfon Systemer og gir deg mulighet for å enkelt feste dine T-profiler på flere ulike plater av forskjellig tykkelse og tekniske installasjoner av forskjellig størrelse.

Se selv

Med lanseringen av det nye vegg- og overgangsbeslaget til T-profiler har vi oppdatert to av våre installasjonsvideoer: Rockfon® System T24 X DLC™ og Rockfon® System T24 X™. I de nyeste versjonene av installasjonsvideoene kan du også se enda en viktig tilføyelse til Rockfons portefølje, nemlig den nye Chicago Metallic™ X-kant kniven.

Ta en titt, og se våre andre installasjonsvideoer, bl.a. den nye Rockfon® System VertiQ C Wall™

Hold deg oppdatert

Husk å melde deg på, hvis du vil holde deg oppdatert på den nyeste utviklingen fra Chicago Metallic™ profilsystemer, så går du aldri glipp av et nyhetsbrev. 

Relaterte nyheter