Les siste utgave av gridnews for siste nytt om våre profilsystemer

19. februar 2018

I vårt tredje nummer av GRIDNEWS viser vi en rekke av våre produktoppdateringer og nye løsninger, som kombinerer estetikk, fleksibilitet og funksjonalitet.

1/2

I den nyeste utgaven av GRIDNEWS kan du lese om vårt nye profilsystem Matt White 11, vår nye Rockfon Eclipse® veggabsorbent og vår unike multifunksjonelle vegg- og armaturavlastningsbeslag.

Rockfon presenterer: vårt nye Matt White profilsystem

Systemet fås både i T15- og T24 profiler, samt i våre kant- og skyggefugeprofiler. Det er et komplett profilsystem som reduserer fargeforskjell mellom profiler og de hvite himlingsplatene, og som dermed skaper et elegant og monolittisk utseende.

Vi kombinerer akustiske løsninger og designfrihet med vår nye Rockfon Eclipse® veggabsorbent

Vi utvikler stadig moderne og høytytende akustiske løsninger, hvor den nye Rockfon Eclipse veggabsorbent ikke er et unntak. Denne nye, estetiske og høytydende akustiske løsningen vil forbedre romakustikken og er enkel å tilpasse alle typer rom.

Du kommer nærmere inn på installasjonene

Med våre nye 3D- animerte installasjonsvideoer har du aldri kommet nærmere inn på installasjonen av Rockfon himlingsystemer. Du kan detaljert se hvordan du raskt og enkelt kan installere våre komplette akustiske løsninger perfekt.

Relaterte nyheter