order-bucket

Bim-objekter til optimering av ditt bygningsdesign

09 juni 2017

Du kan med fordel benytte våre BIM-objekter som et integrert design-, analyse- og dokumentasjonsverktøy til å understøtte byggeprosjekter fra konsept til konstruksjon.

news article, bim library, bim objects, rockfon

Filene er optimert til det voksende antallet kunder som ofte etterspør bruken av BIM-presentasjoner. Rockfon produkter er oppdatert i BIM med alle tilgjengelige overflater og angir spesifikke produktdetaljer som størrelse, farge og materiale.

Enkel adgang

Du har enkel adgang til våre BIM-objekter enten via vår hjemmeside eller på bimobejcts.com, hvor du alltid kan være sikker på å finne objekter med vår nyeste tekniske produktdata.

Alle våre BIM-objekt filer er kompatible med både ArchiCad og Revit, og biblioteket oppdateres fortløpende med nye produkter for å fullføre sortimentet.

Om Rockfon

Vi tilbyr våre kunder et komplett himlingssystem som kombinerer akustiske himlingsplater i steinull med profilsystemer og diverse tilbehør. Våre lydabsorberende himlings- og veggsystemer er en rask og enkel måte å skape vakre, komfortable rom på. De er enkle å montere og holdbare, og beskytter mot støy og spredning av brann samtidig som de utgjør et betydelig bidrag i arbeidet for en mer bærekraftig fremtid.

rockfon