Wegscheider Office Solution, som ligger innenfor de historiske murene til den tidligere Raiffeisen bank, summer av daglige kontoraktiviteter, inkludert mange telefonsamtaler. Selskapet så viktigheten av å skape et rolig og produktivt miljø, og satte i gang arbeidet med å minimere forstyrrelser som ofte oppstår på kontoret, blant annet fra kollegaer som snakker sammen. De ønsket å redusere lydforplantningen mellom arbeidsstasjonene og redusere etterklangstid, samtidig som de sømløst integrerte visuelt tiltalende akustiske løsninger i det moderne interiøret.

Nytt akustisk design med bølgeformede bafler

I kontorlokalet er det nå himlingen som tar oppmerksomheten, med 51 fascinerende Rockfon Contour® Wave bafler. Disse elegant utformede, bølgeformede baflene er ikke bare funksjonelle, men føyer seg sømløst inn i rommets estetikk. Ikke bare har de en bemerkelsesverdig lydabsorberende evne, men de flytende konturene gir også en følelse av ro og avslapning, noe som løfter atmosfæren på arbeidsplassen til nye høyder.

Kontorets forvandling strekker seg lenger enn til himlingen. Rockfon® Canva fritthengende skillevegger har bidratt til å skape private soner i de åpne arbeidsområdene. De gjennomtenkte fargevalgene danner et harmonisk visuelt bildevev som naturlig komplementerer de eksisterende møblene. Samtidig tilfører Rockfon® Senses veggpaneler en følelse av natur. Her gir de organiske materialoverflatene både akustisk og visuell ro til lokalene, noe som skaper en oase av fred og arbeidsro.

En harmonisk blanding av ro og funksjonalitet

Wegscheider Office Solutions partnerskap med Rockfon har gitt transformative resultater. Ved å minimere distraksjoner og optimalisere lydkvaliteten, nyter ansatte nå et miljø som fremmer fokus og øker produktiviteten.

1/12

Wegscheider Contour Wave

Land:Heßdorf-Hannberg, Germany
Himlingsmontør:Kaiser Trockenbau GmbH
Produkter:Rockfon Canva® Fritthengende romdeler, Rockfon Contour®
Kanter:AEX

Relaterte ressurser