Rockfon sørget for god akustikk på Hver gang vi møtes

8. februar 2022

Det populære TV-programmet Hver gang vi møtes flyttet sommeren 2021 til ny innspillingslokasjon på Kjerringøy utenfor Bodø. TV-programmet er kjent for høy musikalsk kvalitet, hvor Norges største artister får utfolde seg. Det vakte derfor stor spenning om den akustiske kvaliteten var like god som på det tidligere innspillingslokalet. Men løsningene med akustikkplater fra Rockfon holdt mål.

Rockfon sørget for god akustikk på Hver gang vi møtes

Innspillingen av det populære underholdningsprogrammet Hver gang vi møtes er flyttet til det det nye lokalet, Kvitbrygga, som ligger på Kjerringøy utenfor Bodø. Hver gang vi møtes er underholdningsprogrammet som hvert år samler åtte kjente artister for å hedre hverandres musikk gjennom tidene.

Produksjonsselskapet Mastiff TV overtok lokalene samme dag som det var ferdig. En viktig faktor i det nye innspillingslokalet var lyd og akustikken i rommet. Rockfon fikk i oppgave å levere akustikkløsninger som skulle bidra til god lydopplevelse for artistene.

Norges vanskeligste scene

Da produksjonsselskapet Mastiff TV overtok innspillingslokalet Kvitbrygga, var lokalet helt tomt. Raymond Elveland, produsent i Mastiff TV, var spent på hvordan lyden og akustikken skulle bli:

– Da vi skulle flytte innspillingslokasjon var det viktig at det ikke skulle gå utover musikken og kvaliteten på produksjonen. Mange mener at dette er Norges vanskeligste scene. Artistene skal opptre fem meter fra middagsbordet foran noen av Norges største artister. Det er klart det er viktig med akustikk som gir en god musikkopplevelse. Kvitbrygga er også dekket med store vinduer ut mot sjøen. De harde flatene skaper utfordringer for akustikken og musikkopplevelsen.

Vi satt en spent gjeng under lydprøvene, men alle artistene var superfornøyde. Det har Rockfon mye av æren for.

Raymond Elveland

Produsent, Mastiff TV
1/2
1/2
1/3

Relaterte Artikler