Integrasjon av lys i akustikkplater med X-kant

22. juli 2020

Vi har den perfekte løsningen som gjør det mulig å integrere tekniske installasjoner på en elegant måte uten å forstyrre designet i himlingen.

akustisk himling

Lysramme til himlinger med X-kant

Perfekt lysramme og tekniske installasjoner med skjulte kanter

Denne lysarmatur-rammen til akustikkhimlinger er laget for å matche våre akustiske himlingsplater med X-kant. Lysrammen er enkel å montere og passer perfekt i et Rockfon profilsystem. Men det viktigste er at den gir en estetisk og praktisk finish til installasjonen av en akustisk himling med X-kant.

Rammen gjør det mulig å enkelt installere både lyskilder og andre relevante tekniske installasjoner uten å gå på kompromiss med den visuelle finishen og de skjulte kantene i rommet. Rammen etterlater ingen mellomrom mellom profilsystemet og Rockfon- platene med X- kant, hvilket holder det skjulte profilsystemet glatt og lysrammen strømlinjet med de akustiske himlingsplatene.

 

Verdt å vite:

  • Den estetiske designløsningen til standard lysarmaturer og tekniske installasjoner
  • Elegant overgang mellom tekniske installasjoner og X-kant himlingsplater
  • Kan brukes med en lang rekke standardpærer.

Kompatibelt og funksjonelt design

Rockfon X-kant lysrammen er helt gjenbrukbar og fås i to størrelser: 600x600 mm og 625x625 mm og kan installeres enten før eller etter lys- og ventilasjonsinstallasjonen. Rockfon X-kant lysramme er kompatibel med en rekke ulike standardpærer.

Rockfon X-kant systemer

Våre himlingsplater med X-kant er elegante akustiske himlingsplater som skjuler profilsystemet de monteres i. Det er to forskjellige muligheter: Rockfon® System T24 X DLC™, som er et dobbeltlags profilsystem, som gir ekstra stabilitet og enkel installasjon av større himlingsplater, samt vårt standard profilsystem Rockfon® System T24 X™.

Her kan du se hvor enkelt det er å installere begge de akustiske systemhimlingene samt X-kant lysrammen

DK, Overformynderiet, Copenhagen, Rørbæk & Møller Arkitekter ApS, Healthcare, Rockfon Sonar, X edge, 1800x600, White, Rockfon System T24 X

Rockfon System T24 X DLC

Dobbelt profilsystem til design med skjulte profiler. Anbefales til store rom med lav installasjonshøyde og gir mulighet for full demontering av himlingsplater. For en enkel installasjon av himlingsplater i store størrelser og med ekstra stabilitet.

A. Enggaard A/S - Ceresbyen 64,Denmark,Aarhus,A. Enggaard A/S,ROCKFON Blanka,X-edge,1200x600,white,Chicago Metallic T24

Rockfon System T24 X

Profilsystem til design med skjulte profiler. Anbefales til store rom med lav installasjonshøyde og gir også mulighet for full demontering av himlingsplater. For en enkel integrasjon av tekniske installasjoner.

Nøytral lysramme i fargestrålende akustisk himling

Vejles nye politiskole rommer undervisningsfasiliteter til både den teoretiske og praktiske undervisningen. I det store atriumet velter lyset inn fra store takvinduer. I de teoretiske klasserommene og i treningsrom er det valgt en himling med X- kant og lysarmaturer som gir et godt lys. De kvadratiske rammene gir en følelse av små takvinduer som designmessig spiller godt sammen med atriumet. Designet av lysrammene gir en elegant finish med pene glatte overganger fra akustikkplater til lysarmaturer.

Rockfon Color-all® X-kant med X frame lysramme. Politiskolen, Vejle i Danmark

DK, Politiskolen, Vejle, Erik Arkitekter, Svend Christensen, Education, Classroom, Rockfon Color-all, X-Edge, 600x600, yellow, zoom, close-up

Myke kurver og minimalistisk løsning

For å skape et ensartet himlingsuttrykk falt valget på Rockfon Blanka akustikkplater med X-kant. Det skjulte profilsystemet og den elegante integrasjonen av de tekniske installasjonene gir innbydende arbeidsområder. De lyse lokalene og den gode utnyttelsen av dagslyset er takket være Rockfon Blanka himlingen, som med sin høye lysrefleksjon trekker inn ekstra mye naturlig dagslys.

 

Rockfon Blanka med X-kant. Total Upstream, Amerika Plads, København.

DK, Mærsk Amerika Plads, PLH Arkitekter, Office, Reception, Open plan office, Rockfon Blanka, X edge, white