Våre T-profiler og himlingsplater har fått nye farger

23. mars 2021

I vår siste utgave av GridNews kan du lese om nye elegante farger i Rockfon Color-all sortimentet, og hvordan de nye fargene på himlingsplatene våre kan matches med t-profiler i de samme matte fargene for en ekstra flott finish. Du kan også lese om et nytt monteringssystem til Rockfon Eclipse og om et lite, men ekstra smart dekorasjonsklips.

Da lyset ikke reflekteres på de nye matte, fargede profilene, reduseres gjenskinnet, og kontrasten mellom akustikkplatene og profilsystemet reduseres og fremstår mer ensartet.

34 nye farger – til både profiler og plater

Monter den perfekte himlingen med det nye fargesortimentet i Rockfon Color-all serien, som tilføyer elegante, matte farger i tillegg til den gode akustikken.

De nye fargene er nøye utvalgt med det fokuset å skulle passe sammen ton i ton eller i samme fargeskala. Men enda bedre er det at t-profilsystemene våre har fått de samme nye fargene som akustikkplatene. Profilsystemet kommer i en lekker matt utgave, slik at himlingen får et elegant ensartet utseende - selv med synlige profiler.

På hjemmesiden kan du sette sammen fargene på kryss og tvers og se med egne øyne hvordan de forskjellige fargene kan komplementere hverandre. Du kan også lese om bakgrunnen for de elegante nye fargene, bestille fargekart og mye mer.

Les mer i GridNews

Mix eller match - slipp fantasien fri

Ny, rask og enkel installasjon av Rockfon Eclipse

Et nytt direktemontasjesett gjør det enklere for deg å henge opp våre Rockfon Eclipse flåter. Montasjesettet forenkler prosessen og gjør avstanden til himlingen mer nøyaktig.

Rockfon System Eclipse Step 4

Det blir ikke enklere enn dette å henge opp skilter

Vi har erstattet vårt tidligere Chicago Metallic dekorasjonsklips, som bestod av flere små deler, med en komplett løsning som ikke må monteres sammen. Det sparer deg tid. Se det nye dekorasjonsklipset.

Twist clip with bolt with hole

Relaterte artikler