Et grønnere og mer bærekraftig Rockfon

15. oktober 2020

Vi fokuserer på å bli grønnere - gjennom energieffektivitet og å gjøre vårt energiforbruk enda grønnere er vår miljøprofil for våre akustikkplater forbedret med mer enn 10%.

I de siste årene har vi alle innsett de store påvirkningene som klimaforandringene har på livene våre, og hva det vil bety for de fremtidige generasjoner. Vi både spiller en rolle og bærer et ansvar for overgangen til mer bærekraftige fremgangsmåter og prosesser.

Som en del av ROCKWOOL Group forsøker vi kontinuerlig å fremskynde innsatsen vår for lavere CO2 avtrykk og samtidig bidra til våre ambisiøse mål om å redusere vårt CO2-fotavtrykk i alle våre fabrikker med 20% innen år 2030, samt øke vår energieffektivitet.

Vår dokumenterte prestasjon

Last ned vår bærekraftighetsrapport for å forstå hvordan vi arbeider for å nå de ambisiøse målene våre.

Hvis du er interessert i å vite mer om innholdet i Rockfon akustikkprodukter, kan du lese mer i våre miljødeklarasjoner (EPD). Du kan finne de på hjemmesiden vår eller på lokale databaser som EPD Norge, IBU og UL.

EPD er et teknisk dokument som er verifisert av en tredjepart - det gir deg pålitelige og viktige opplysninger relatert til våre produkter. EPD'en måler påvirkningen av ​​produktene våre på tvers av ulike miljø-, ressurs- og avfallskriterier.

Vår EPD dekker hele vårt produktsortiment med en produkt skaleringsformel. Om du er i tvil, kan du gjerne ta kontakt med oss.

En kvantifisert forbedring

Vi er stolte over at vi i år ikke bare har oppdatert våre EPD'er, men vi har også lykkes med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi har forbedret miljøprofilen for våre akustiske plater med mer enn 10%, hvilket er dokumentert i våre EPD'er. Vi har oppnådd dette gjennom vårt fortsatte fokus på energieffektivitet og bruk av grønn, vedvarende elektrisitet.

Vi overvåker kontinuerlig våre miljøprestasjoner, og vi prøver hele tiden å sette våre bærekraftige ambisjoner høyere, så følg med for å se hva vi gjør videre.

Hvordan ta bærekraftige beslutninger ved hjelp av LCA & EPD'er

Vil du vite mer om hvordan du tar bærekraftige beslutninger ved hjelp av livssyklusvurderinger og miljødeklarasjoner? Se denne korte videoen for å få en oversikt over de viktigste områdene du må ta i betraktning når du jobber med ditt neste prosjekt.

Se video

Sustainability, Building, City, Green
Error rendering content