Akustikkpaneler på veggen bringer landlig idyll til kontorlandskap

13. januar 2023

Duften av gress og synet av markblomster passer perfekt inn i landskapet hos kommunikasjonsbyrået AgriKom, som har spesialisert seg innenfor fagfeltet landbruk. Derfor pryder akustikkpanelene Rockfon Senses nå veggen i det åpne kontorlandskapet, hvor veggabsorbenten med naturlige elementer som gress og blomster sikrer god akustikk og samtidig øker den landlige følelsen.

Rockfon Senses akustisk panel pryder kontoret hos AgriKom

Rockfon Senses panel pryder kontoret hos AgriKom

Lyddempende akustikkpaneler tar naturen med inn

Selv om man har kontor midt i København på Bredgade, hvor bylivet summer og hvor støynivået er høyt, er det fortsatt mulig å kjenne duften av det landlige livet. Dette er tilfellet hos AgriKom, som til daglig leverer målrettede kommunikasjonsløsninger til bedrifter innenfor landbruk. Nå har både den landlige følelsen og akustikken blitt løftet et ekstra nivå opp hos kommunikasjonsbyrået, ved at den lyddempende veggabsorbenten Rockfon Senses har flyttet inn i det åpne kontorlandskapet.

1/1

En hyllest til landbruket

Det er den østeriske produsenten Organoid som leverer filmen med tørkede planter og blomster til Rockfon Senses. Den dekorative filmen er av beste kvalitet og noen av blomstene er faktisk tilpasset for hånd. Hos AgriKom er løsningen valgt i et design med høy og fargerike markblomster, som gir en diskret duft:

”Veggabsorbenten er ikke bare med på å forbedre de akustiske forholdene i de åpne kontormiljøene våre. Det er en naturlig del av vår hverdag å ha faglig sparring over skrivebordet og å snakke mye i telefonen”, forteller Jacob Teilmann Andersen, adm. direktør hos AgriKom. Han fortsetter:

”I tillegg til at lyden er forbedret, er det flott at designet inviterer naturen med inn og blender inn med det fagfeltet vi jobber med her på kontoret. Et stykke natur er dermed hentet inn i storbykontoret med veggabsorbenten som enkelt kan henges opp på veggen og dermed gjør veien til god lyd kortere.”

Man kan argumentere for at panelene fremstår som kunst, selv om det faktisk ikke er hovedformålet. Men de stilige panelene har en perfekt tykkelse, som gjør at de fremstår på en estetisk god måte og samtidig utstråler god kvalitet og en naturlig, behagelig stemning, når det kommer til materialer og akustisk virkning.

Wallpaper Organoid
1/1

God lyd og akustikk øker produktiviteten

Det er ikke uvanlig med støyproblemer i åpne kontorlandskaper. Mange medarbeidere som jobber i kontorlandskap sliter med støy som påvirker konsentrasjon og dermed produktivitet i negativ retning. Faktisk kan man som medarbeider i et åpent kontorlandskap oppleve at produktiviteten reduseres med 15 %, da støyen fra omgivelsene gjør det vanskelig å holde fokus.

”Heldigvis kan en liten innsats ha stor effekt”, forteller Marketing Manager i Rockfon Danmark, Katja Rundqvist:  ”Løsninger som veggabsorbenter og akustiske himlinger er med på å skape ro for medarbeidere i kontorlandskap, hvilket virkelig gjør en stor forskjell for både produktivitet og trivsel. Fordelen ved Rockfon Senses er at man kommer nærmere naturen, samtidig med at støy reduseres.”

Ren natur på veggene

Overflaten til Rockfon Senses akustiske paneler består av pressede blomster og gress, som er montert direkte på en Rockfon akustikkplate. Panelene demper støyen, og samtidig er de et dekorativt bidrag til innredningen. Man oppnår en lyddempende effekt og på den måten skaper man et behagelig miljø i rommet. Det er enkelt å montere de lekre panelene på veggen - og man opplever fort en forbedring av støynivået og akustikken.

Ta naturen med inn, og la de lyddempende panelene bidra til å skape et inspirerende miljø. De lekre akustikkpanelene passer på de fleste vegger, ettersom de leveres i 2 størrelser, og samtidig passer de inn i de fleste interiør med den nordiske stilen.

1/1
1/1
I tillegg til at lyden er forbedret, er det flott at designet inviterer naturen med inn og blender inn med det fagfeltet vi jobber med her på kontoret

Jacob Teilmann Andersen

adm. direktør hos AgriKom

Relaterte Artikler