Rockfon® Mono® Acoustic: Mer enn bare en himling

6. mars 2017

Moderne monolittisk arkitektur oppfordrer til stilrene, uttrykksfulle flater. Moderne bygningsdesign krever akustikk, bekvemmelighet og fleksibilitet. Rockfon® Mono® Acoustic fører de to verdener sammen med fantastiske resultater.

Shape Your World, Rockfon Mono Acoustic, campaign brochure
Puerto Venecia shopping retail ROCKFON Mono Acoustic TE 2012

Rockfon® Mono® Acoustic installert i kjøpesenter i Puerto Venecia, Spania.

The Word,United Kingdom,South Shields,1.100m²,Steve Dickson,Senior Director at Faulkner Browns Architects,Daniel Reilly at Reilly Ceiling and Drywall,Ben Clarkson,Group Photographer for Bowmer and Kirkland,ROCKFON® Mono® Acoustic

Rockfon® Mono® Acoustic, som fremstår helt jevn uten synlige skjøter, er installert i The Word, National Centre for the Written Word, South Shields Library, UK.

SDU Det Teknologiske fakultet,DK,Odense,C. F. Møller A/S,Bygningsstyrelsen,Svend Christensen,ROCKFON Mono Acoustic

Rockfon® Mono® Acoustic er installert i det store atriumet på Syddansk Universitet, Danmark

Den nyeste generasjonen av Rockfon Mono Acoustic er mer enn bare en himling – det er en overflateløsning som er designet for å forsterke skjønnheten i monolittisk design, samtidig med at du får en verden av praktiske fordeler. Her er bare fem av de mange fordelene:

  • Glattere enn noensinne:  Den nye pussen, som inneholder marmorpulver, gir overflaten en glatt og elegant tekstur som komplementerer ethvert interiørdesign.
  • Lysere og hvitere:  Den nye overflaten har en lysrefleksjon på hele 87 %, hvilket gir et behagelig arbeidsmiljø og ekstremt hvite flater med en L-verdi på 94,5.
  • Til ethvert rom, til ethvert projekt:  Rockfon Mono Acoustic kan brukes til både store og små prosjekter, da det kan monteres som sammenhengende fag, himlingsflåter eller vegger. Himlingen er velegnet til butikker, kontorer, skoler og offentlige områder.
  • Kan formes hvor som helst:  Det kan monteres skrått, flatt eller kurvet – i et profilsystem eller direkte montert – som himling eller på vegg.
  • Lydabsorpsjon i klasse A (αw: 0.95-1.00):  Eliminerer behovet for andre lydabsorberende materialer, og bevarer ditt monolittiske design så stilrent som mulig.

Når du benytter vårt nettverk av godkjente installatører, får du service fra start til slutt og teknisk support på stedet, hvilket sikrer din investering i enda høyere grad.

Når ditt monolittiske design krever mer enn bare en himling, er det tid for å overveie Rockfon Mono Acoustic.

Relaterte nyheter