Forbedrede Rockfon® Eclipse™ flåter lyser opp ethvert rom med ny ekstra-hvit overflate

11. januar 2017

En arkitekts drøm, enhjørningen innenfor interiørdesign er smeltet sammen med de nylig forbedrede rammeløse Rockfon Eclipse flåtene.

Rockfon Eclipse® Islands installert i et åpent kontorlandskap hos IIH Nordic, København

Rockfon Eclipse® Islands installert i et åpent kontorlandskap hos IIH Nordic, København

Bring lyset inn

For å underbygge og fremheve et roms egenskaper, har Rockfon erstattet den nåværende Rockfon Eclipse overflaten med den overlegne ekstra-hvite overflaten til Rockfon Blanka®.

Denne verdiskapende endringen skaper en rammeløs flåte som er i stand til å trekke dagslyset inn i rommet samtidig med at rommets akustikk forbedres. Egenskapene bedre lysrefleksjon og lysdiffusjon bidrar til energibesparelser ved å utnytte det naturlige dagslyset på en mer effektiv måte.

Rockfon Eclipse kommer nå også med en mer slitesterk overflate med de antistatiske egenskapene som overflaten på Rockfon Blanka har. Det betyr at Rockfon Eclipse flåter bedre motstår smuss og hverdagens slitasje, hvilket forlenger produktets levetid.

En skarpere fremtoning

Med utskiftningen av den gamle B-kanten med en avfaset avslutning, kommer Rockfon Eclipse nå med en moderne, minimalistisk A-kant, som komplimenterer det samlede visuelle flowet i rommet med diskret raffinement.

Flåter blir ofte valgt når akustisk regulering er nødvendig, men et forenklet og moderne design er en prioritet. Den forbedrede Rockfon Eclipse svarer igjen på disse utfordringene med den rene A-kanten og eleganse i den ekstra-hvite overflaten.

Til ytterligere forbedring av Rockfon Eclipse utseendet, er et nytt wiresett utviklet, hvilket bidrar til det skarpe og elegante utseendet til den akustiske løsningen.

Mengde pr. bestilling

Med ønske om å forbedre vår kundeopplevelse, har Rockfon redusert minimumsmengden av Rockfon Eclipse flåter i en pakke. Tidligere ble Rockfon Eclipse levert i pakker på fire flåter. Vårt sortiment er endret slik at det nå også er mulig å bestille pakker med to stk.

Related news