Like ved Malmøs vannkant, med utsikt over Öresundsbroen, København og marinaen, ligger det tredje World Trade Center kontorbygg i Malmö, fylt med muligheter for bedrifter som ønsker å tilby sine ansatte en moderne arbeidsplass. Bygget, tegnet av Horisont Arkitekter, eies av Midroc og rommer 3700 m2 kontorer fordelt på 7 etasjer. PEAB fikk oppdraget, og Rockfon himlinger, installert av BJ Montage i Bromölla, ble valgt for hele bygget.

Rockfon Blanka himling gir eleganse og mer bruk av dagslys

I alle kontorarealer og i kafeen i første etasje er det valgt Rockfon Blanka® med kant M, som gir et rolig, lineært uttrykk i alle lokalene. M-kanten skjuler profilsystemet, men etterlater et 7 mm bredt spor mellom de nedhengte himlingsplatene, noe som bidrar til det stilige utseendet.

Det moderne, luftige kontoret har et fantastisk innemiljø for de som jobber her. Den ekstra hvite himlingen Rockfon Blanka sørger for at alt dagslys som slippes inn gjennom de store vinduene mot Sundet spres langt inn i lokalene. Akustikkhimlingens gode lydabsorberende kapasitet gir også et fantastisk lydmiljø som bidrar til de ansattes trivsel.

World Trade Center, Malmö

Land:Sverige
Arkitekt:Horisont Arkitekter AB
Himlingsmontør:BJ Montage i Bromölla
Fotograf:Ola Österling
Produkter:Rockfon Blanka®
Kanter:M
Dimensjoner:1200 x 600

Relaterte casestudier