Bygning med kontorfellesskap får et vakkert ansiktsløft med utmerket akustikk

Bygningen med Solutions Rents kontorfellesskap er lokalisert i den nylig renoverte Raczyński-leiegården, perlen av Warszawas arkitektur. “Selv om at det har et fullt funksjonelt kontorinteriør, minner stilen om en koselig kafé eller leilighet. Eleganse og detaljfokus reflekterer den høye kvaliteten,” sa Emilia Wójcicka, ansvarlig designer for kontorets interiørdesign.

Ideelle arbeidsforhold

Å skape et stilistisk interiør for et kontorfellesskap var en utfordring for designerne. De måtte gi idelle arbeidsforhold til konstant skiftende brukere med ulik stil og former for arbeid. Interiøret måtte være variert, gi muligheten til å finne det riktige stedet å jobbe, tillate fri kommunikasjon, stimulere kreativitet og inspirere. Rommene er derfor forskjellige.

Interiørets designbase ble en klassisk og tidløs kombinasjon av hvit, svart og grå, som igjen ble beriket med dristige farger på veggene i de kreative arbeidsrommene, ulike tapetserte møbler, malerier og tepper. Glass og dører ble kledd med sprosser og veggene pyntet med stukkatur. Dette interiøret har en stilig design med et øye for de minste detaljer.

Minimalistisk akustikkdesign

Rockfon Mono Acoustic i himlingen sikrer akustikkomforten i konferanserommene. Designerne valgte denne løsningen på grunn av dens minimalistiske design, noe som passet det elegante interiøret perfekt.

“Akustiske produkter brukt i interiøret må innfri formålet sitt perfekt, men først og fremst være ufornemmelig, integrert inn i flaten de er lokalisert i. For meg ser det ut til at det er hva interiørdesignere i Polen og verden streber etter,” la Emilia Wójcicka fra The Design Group til.

Solutions Rent Co-working Office

Solutions Rent Co-working Office
plac Stanisława Małachowskiego 2,
00-001 Warszawa,
Polen

1/10

Solutions Rent kontorfellesskap

Land:Polen
Arkitekt:The Design Group
Fotograf:Bartosz Makowski
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic, Rockfon® Eclipse
Kanter:A
Dimensjoner:1160 x 1160

Related case studies