Vi tilbringer 90 % av tiden vår innendørs. Det er på tide å konsentrere seg om innemiljøets innvirkning på helse og trivsel samt energibruken i byggene. Dette Rockfon-webinaret introduserte byggstandarden WELL i kontorlokalet som inspirasjon til hvordan man kan øke trivselen.

Se opptak av webinaret 

Gå ikke glipp av den viktige innsikten fra Rockfon-webinaret “Hvordan designe inspirerende bygg som vektlegger menneskelig helse og trivsel", presentert av Olga Turner, offisielt godkjent fagperson for WELL Building Standard™, medlem av "The Royal Institution of Chartered Surveyors" og leder og medstifter av Ekkist. 

På webinaret snakket Olga Turner om:

  • Oversikt over byggstandarden WELL
  • Fokus på de viktigste tingene i byggstandarden WELL
  • Casestudier som kan tjene som inspirasjon til ditt neste prosjekt
MEC,Malmö,Sweden,USG Donn T24,Juul & Frost Arkitekter,Wihlborgs Fastigheter,Intermontage AB,ROCKFON Sonar,X-edge,600x600,white

Hvordan designe inspirerende bygg som vektlegger menneskelig helse og trivsel

Se opptaket av webinaret (på engelsk).

International WELL Building Institute™ (IWBI™) leder den globale bevegelsen for å forvandle byggene og lokalsamfunnene våre på måter som bidrar til at folk kan trives og ha det bra. IWBI står bak den nyskapende WELL Building Standard™.

WELL er det viktigste verktøyet for å fremme helse og trivsel i bygg verden over. Dere kan sertifisere bygget eller bare anvende tankegangen på kontoret, bygget eller andre plasser for å dra nytte av WELLs fleksible rammeverk for å skape en bedre helsemessig og menneskelig opplevelse gjennom design.

Logo, International WELL Building Institute, member mark