The Word

The Word er designet for å være South Shields’ inngang til kulturell, sosial og forretningsmessig kunnskap. Områdets industriarv spiller en rolle i å bidra til å realisere denne ambisjonen og er innarbeidet i bygningens struktur.

En kulturell oase

Besøkende til The Word er velkomne i bygningens 3 etasjers sentrale atrium, som utgjør bygningens sentrale del. Det er et travelt område, og atriumet har en rekke funksjoner: bibliotekets team som rådgir kunder, et turistinformasjonsområde, og AV-skjermer som gir adgang til sosiale medier og programmer for arrangementer.

Som det hektiske området det er, var akustikk en viktig overveielse for denne stilfulle og kulturelle oasen. For å skape en oase hvor besøkende enkelt kan snakke sammen, beskrev Steve Dickson, Senior Director hos FaulknerBrowns Architects, 1.100m² Rockfon® Mono® Acoustic til regulering av støyen. Nøkkelen til vår spesifikasjon var at vi ønsket et monolittisk produkt som også akustisk er i Klasse A, derfor var Rockfon Mono Acoustic perfekt”, sier Dickson.

Sømløst design

Rockfon Mono Acoustic er installert rundt i galleriets område, som inneholder en blanding av harde overflater som reflekterer lyd. Ved å skape en sømløs, monolittisk, akustisk oase som forbedrer designet av atriumet, var senior prosjektleder hos Bowmer & Kirkland, John Osborne imponert over hvor godt himlingen forbedrer designet. "Estetisk passer det perfekt til bygningen og supplerer omgivelsene, spesielt på den måten det sømløst kurver seg rundt i det sentrale atriumet, nesten som en glorie", sier Osborn.

Nå som en del av South Shields landskapet, har The Word blitt godt mottatt med over 23.000 besøkende kun i løpet av den første uken.

1/7

The Word

Land:Storbritannia
Arkitekt:Steve Dickson, Senior Director at FaulknerBrowns Architects
Himlingsmontør:Daniel Reilly at Reilly Ceiling and Drywall
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic

Andre casestudier i segmentet Fritid