order-bucket

Stille rådhus

I Skottland flyttet Moray Council inn i nye kontorlokaler etter renoveringen av det gamle supermarkedet på Elgins high street. Kontorene ble tildelt vurderingen breeam “Excellent” på grunn av de iverksatte miljøtiltakene. Takvinduene sørger for at arbeidsplassene får godt med naturlig dagslys, og reduserer behovet for kunstig belysning. Retningsbestemte lufteventiler fra taket, istedenfor luftkondisjonering, gir ventilasjon i bygningen.

Disse designvalgene innebar at en tradisjonell nedhengt himling ikke var egnet, men med over 220 ansatte i det største åpne kontorlandskapet, måtte støynivået kontrolleres. Med inspirasjon fra den måten blader gir skogen en egen ro og mosen absorberer lyder fra en elv, ble 68 Rockfon Eclipse flåter hengt opp og 126 m2 Sonar Activity himlingsplater med B-kant ble festet direkte til skilleveggene. De rammeløse flåtene har en minimalistisk kant. De absorberer lyd fra begge sider av platene og lar luften sirkulere fritt.

Moray Council

Moray Council Offices
High Street
Elgin IV30 1BX
Storbritannia

Moray Council HQ

Land:Storbritannia
Produkter:Rockfon® Eclipse™
Kanter:A - Kvadrat
Dimensjoner:1160 x 1160
rockfon