Denne moderne bygningen har blitt valgt til nytt hovedkontor for det internasjonale konsulentfirmaet JLL, som planlegger å konsolidere alle sine forretningsområder til dette kontoret. 

Bedriften leaser i øyeblikket 4 etasjer med et samlet areal tilsvarende 5.900 m2, med 450 ansatte. I 2020 vil JLL dekke et areal tilsvarende 8.000 m2 og ha 700 ansatte.

Det ultimate målet for designerne av det nye hovedkontoret var å skape et område som er tilpasset de forskjellige behov og måter at arbeide på. En av de ytelsene som JLL tilbyr er å utvikle arbeidsplasstrategier. Det er derfor ikke overraskende at bedriften har foretatt en komplett analyse av arbeidsmiljøet på arbeidsplassen, hvilket har muliggjort en perfekt tilpasning av medarbeidernes behov for kontorplasser samtidig med at deres kommunikasjon og produktivitet har blitt forbedret. 

Innredningen av virksomheten har firmaet Tetris stått for, og det er også Tetris som tidligere har designet JLL Londonkontorets interiør. Kontoret i Warsaw Spire er imidlertid helt unikt. Designet er inspirert av polsk kultur, kunst og lokale naturprodukter. - "Vi valgte elementer som var karakteristiske for vårt land slik som tre eller etterligning av moseskog i konferanselokalet. Innredningen er også inspirert av polske blondemønstre - sier Danuta Barańska, kreativ direktør hos Tetris. 

JLL Poland

Warsaw Spire
plac Europejski 1
00-844 Warszawa
Polen

JLL Poland

Land:Polen
Arkitekt:Danuta Barańska, Creative Director Tétris
Produkter:Rockfon Color-all®
Kanter:D/AEX
Dimensjoner:600 x 600, 1200 x 600

Andre casestudier i segmentet Kontor