Rockfons akustiske produkter oppnår Silver-nivå for Cradle to Cradle Certified®

4. juni 2024

I tillegg har Rockfon oppnådd Platinum Cradle to Cradle Certified®-nivået for kategorien General - Environmental Policy and Management og Gold-nivået for kategorien Social Fairness.

Brosjyre over akustiske løsninger som er Cradle to Cradle-sertifisert

Rockfon, en del av ROCKWOOL Group, kunngjør stolt at så mye som 86 prosent av sortimentet innen akustikkløsninger har oppnådd Silver Cradle to Cradle Certified® -akkreditering under versjon 4.0 av den globale bærekraftsstandarden.

Cradle to Cradle Certified® (C2C) er den sterkeste sertifiseringen på markedet og er markedsleder for akustiske løsninger. Siden 2021 har C2C vært Rockfons primære valg for bærekraftssertifisering for å gi kunder uavhengig verifisering på tvers av fem bærekraftsfokusområder: Materialhelse, produktsirkularitet, ren luft og klimabeskyttelse, vann- og jordforvaltning og sosial rettferdighet.

"Det er en viktig oppgave å iverksette reelle tiltak for å nå bærekraftsmålene og levere ubestridelige bevis på bedre ytelse", sier Parik Chopra, Managing Director i Rockfon. "C2C-sertifisering gjør at man ikke trenger å gjette seg frem til tiltak for bærekraftig produkt." 

Det er en viktig oppgave å iverksette reelle tiltak for å nå bærekraftsmålene og levere ubestridelige bevis på bedre resultater. C2C-sertifisering fjerner gjettingen av tiltak for bærekraftige produkter.

Parik Chopra

Managing Director i Rockfon