Rockfon Canva Veggabsorbent vinner Archiproducts Design Award 2023

5. desember 2023

Den akustiske designløsningen vant den anerkjente prisen under kategorien Kontor, og Rockfon-teamet kunne stolt motta prisen ved arrangementsseremonien i Milano.

Rockfon Canva Veggabsorbent vinner Archiproducts Design Award 2023
Rockfons Canva-kolleksjon er sannsynligvis den mest allsidige serien av akustiske designprodukter i vår portefølje. Den har spesifikasjonene til et arkitektonisk produkt med høy ytelse når det gjelder brann, akustikk og utslipp, og er svært enkel og rask å montere.

Christian Klinge

Director Design Solutions hos Rockfon.

Rockfon Canva Veggabsorbenter er designet i samarbeid med AKUART og gir et spennende uttrykk og strålende akustikk i ett og samme designelement. Veggabsorbentene, som er tilgjengelige i den inspirerende Colours of Wellbeing-serien, kan tilpasses med egne mål, grafisk layout, skilting eller kunstverk. Det avtakbare lerretet gjør det enkelt å endre eller oppdatere uttrykket når leietakere eller romfunksjoner endres. 

Rockfon Canva veggabsorbenter har lydabsorbenter i klasse A, som er laget av steinull, et materiale som gir utmerket akustisk ytelse og er fullt resirkulerbart. Panelene er like enkle å henge opp som bilder eller kunstverk, og de leveres ferdig montert med en matt aluminiumsramme og en trykt tekstiloverflate.

Vi er stolte over å motta Archiproducts Design Award for Rockfon Canva Veggabsorbent. Denne anerkjennelsen understreker vårt engasjement for å flytte grenser for design og innovasjon, og forene form og funksjon for å heve estetikken og forbedre den akustiske ytelsen.

Alessandro Buldrini

Salgsdirektør i Rockfon Italia & Malta