La fantasien løpe fritt med Rockfon Eclipse® Customised

Tilfør personlighet, former og akustisk ekspertise til interiøret ditt med våre Rockfon Eclipse Customised flåter. Slipp kreativiteten løs for egendefinert design i alle tenkelige former og farger og skap modulære rom uten uønsket støy.

rockfon eclipse customised

Rockfon® Eclipse Customised skaper et unikt design

Skap unike design med akustiske produkter

Harvard Business Review fremhever at hvis en bedrift ønsker å oppnå resultater og målsetninger i prosjektene sine, må teammedlemmene kunne møtes, samarbeide og utvikle i et godt miljø. Her kan modulære kontorinredninger kan bidra, ettersom kommunikasjon, kreativitet og samarbeid flyter bedre og mer naturlig i åpne og fleksible områder.

Spesielle design og elementer passer perfekt inn i den modulære kontortilnærmingen. Når kontoret bytter fra tradisjonelle tettpakkede avlukker til dynamiske kontorer med åpen planløsning, bør designet av arbeidsplasser være smidig for å imøtekomme kreativitet og fremme ulike arbeidsformer med multifunksjonelle rom og soner. Med de spesialbygde designene kan bedrifter styrke sin merkevareidentitet og komplementere interiørestetikken samtidig som de utnytter plassen fullt ut.

Når omgivelsene er behagelige med riktig belysning, moderat temperatur, visuell estetikk og en rolig lydatmosfære, er arbeidsflyten mer effektiv. Med tanke på hvor mye tid en person tilbringer i kontormiljøet, bør interiørdesignet skape et komfortabelt og sunt rom hvor de ansatte kan nyte dagen. Med andre ord gir spesialbygde design mange personlige og profesjonelle fordeler til arbeidsplassen.

Et holistisk designet arbeidsmiljø understøtter kreativitet

En skreddersydd arbeidsplass bidrar til tilrettelegging og utvikling av kreativitet. Kreativitet er utvilsomt en av de mest verdifulle valutaene i den globale økonomien. Dette gjør det mulig for bedrifter å differensiere sine kommersielle tilbud og gi dem et konkurransefortrinn i et overfylt arbeidsmarked. I den moderne verden er kreativitet likestilt med produktivitet, der organisasjonenes evne til konstant å innovere rundt sin produktportefølje er direkte knyttet til selskapets vekst.

En kreativ arbeidsplass bør få de ansatte til å føle seg komfortable, og det er viktig å gi de verktøyene og ressursene de trenger for å være produktive. Det inkluderer ting som tilstrekkelig kontorplass, komfortable møbler og forskjellige hubs som fremmer forskjellige arbeidsmoduser. Bedrifter som ønsker å fremme et kreativt arbeidsmiljø bør passe på å ha et modulært design som gjenspeiler ulike disipliner og oppmuntrer til inspirerende arbeid innenfor et arbeidsområde, både formelt og uformelt.

Uavhengig av størrelsen på kontorlokalet bygges de tilpassede designelementene i henhold til det spesifikke området, og ved å ta hensyn til individualitet og personlige erfaringer oppmuntrer det til kreativ tenkning. Når vanlige ordinære masseproduserte møbler erstattes av unike tilpassede interiørelementer, bidrar det til å løfte humøret til de ansatte.

Skreddersydde design omfavner former, farger og inspirasjon fra naturen

Farger og deres innflytelse på mennesker har vært i søkelyset de siste årene. Når man ser en farge, starter den en fysisk opplevelse etterfulgt av at hjernens hypothalamus innhenter informasjonen og styrer stoffskiftet vårt, atferdsmønsteret og følelsesmessige reaksjoner. 

Hver farge utløser emosjonell respons utover stemningen og romfølelsen. Integrering av riktig fargepalett kan være direkte forbundet med en bedre fysisk velvære. Fargepaletten bør gå utover de tradisjonelle nøytrale nyansene, ettersom bruk av flere lyse farger gir energi og skaper mer livlighet i rommet. Med andre ord bør design med tilpassede farger skape den rette balansen mellom komfort, varme, nøytralitet og naturinspirert design.

Kunstverk er et annet verktøy — som bedrifter kan benytte — for å skape et kuratert arbeidsmiljø som kan gjenspeile bedriftens verdier og visjon på en innovativ og kreativ måte. Skreddersydde kunstverk og merkevare-inspirerte samtidskunstinstallasjoner spiller en støttende rolle i en skreddersydd opplevelse og initierer en kreativ sfære.

Kurver og myke kanter gir en behagelig og uformell stemning, og de erstatter sakte men sikkert de rette linjene. Ved å inkorporere disse nye trendene i både veggkunst og himlinger, bidrar de til å gi et statement, endre stemningen i et rom og visualisere merkevareidentiteten.

Totalt sett åpner den holistiske spesialbygde designtilnærmingen for nye initiativtakere, nye designvisjoner og forskjellige knutepunkter for å oppmuntre ansatte til å tenke utenfor boksen og komme opp med nye ideer.

Spesialdesignet interiør med Rockfon Eclipse Customised

Nå har du muligheten til å slippe kreativiteten løs med Rockfon® Eclipse Customised. Denne produktlinjen gir deg fullstendig frihet med tilpassede interiørelementer som kombinerer unike personligheter og stil med akustisk fortreffelighet.

Med beste klasse lydabsorpsjon kan disse nedpendlede akustiske flåteløsningene skape et behagelig samarbeidsmiljø, hvor folk kan være fornøyde, komfortable og produktive. I tillegg gir den modulære designen deg muligheter til å komplettere rommet med ulike former og størrelser.

Yteevnen til Eclipse-produktene våre er ganske enkelt enestående. Det er opp til deg å designe nå. Du kan fremheve bedriftens designkommunikasjon med å introdusere farger på kontoret eller bruke den som veiviser for å lede dine ansatte eller gjester med disse tilpassede flåtene. Du har full frihet til å designe hvordan du vil, og jeg gleder meg til å se hva din kreativitet vil tilføre interiøret med disse nye alternativene.

Marie Oskarsson

Rockfon Product Manager

Skap enestående design ved å bruke alle tenkelige former og fargekombinasjoner. Eller du kan jobbe med våre 34 Colours of Wellbeing, som er valgt spesielt for å gi energi, fokus, avslapping eller inspirasjon. Dette er den kostnadseffektive måten å bringe både karakter og akustisk harmoni til multifunksjonelle, moderne interiør. 

La fantasien løpe fritt med Eclipse Customised flåter og paneler i enhver stil, form eller farger. Kom i gang ved å gå til Rockfon Eclipse Customised og hils velkommen til personlighet, stil og elegant akustikk i ditt design.

Gå til Rockfon Eclipse Customised produktside for å få vite mer