Den perfekte fusion av akustikk, form og funksjon i et prisbelønnet design

25. mai 2020
1/4

Akustikk, form og funksjon

Rockfon Fusion® er en moderne akustikkhimling som gir et inntrykk av eksklusiv himlingsinnredning. En designhimling som er utviklet med fokus på både estetikk og funksjonalitet. Den har en helt unik identitet, som fremstår rolig og jevn – og samtidig er det en dynamisk lek med lange, rene linjer, som fremhever retningen i ethvert lokale. Nøyaktigheten på profilene tilfører rommet en ekstra kvalitetsdimensjon og etterlater en himling med et eksklusivt og jevnt uttrykk.

Se lyset på lang vei

At Rockfon Fusion kan monteres med Rockfon Blanka® og med dens ekstra hvite overflate gir en økonomisk fordel på lang sikt, samt mer rom å arbeide med for arkitekten.

Rockfon Blanka har med sin unike, ekstra-hvite overflate en enestående lysrefleksjon og lysdiffusjon. Med en L-verdi på 94+ får du en dokumentert bedre utnyttelse av arbeidsplassen: Lyset trekkes lenger inn i lokalet og Rockfon Blanka gir dermed ekstra arbeidsplass, hvor en dagslysfaktor på minimum 2 % kan overholdes (se evt. TEK17 for definisjon av dagslysfaktor).

Som arkitekt får du en bedre mulighet for utnyttelse av lyset i de åpne og brede kontorlandskapene, samtidig med at akustikken fortsatt er fremragende pga. steinullens unike akustiske egenskaper.

Du kan lese mer om Rockfon Fusion og la deg inspirere av bildene i brosjyren.

Last ned brosjyre