Nye bafler gir enkel og rask montering

1. februar 2020

Vi er glade for å kunne presentere vårt nylig oppdaterte Rockfon Baffel-sortiment. De leveres med enten to- eller fire-siders rammer, som gjør monteringen enklere og raskere.

Få akustisk komfort

Bafler er ideelle til områder med mye termiske masse, eller der det kreves hyppig eller uhindret adgang til bakenforliggende installasjoner. Vårt baffel-sortiment finnes i tre forskjellige typer.

Rockfon Humitec® Baffel er ideel til fuktige innendørs områder som krever regelmessig rengjøring. Rockfon Universal™ Baffel er perfekt til kontorer, skoler, butikker eller fritidslokaler og fås i en ny Rockfon Universal hvit og 31 andre farger. Vår Rockfon Industrial™ Baffel har en ekstra holdbar overflate og egner seg godt til støyende industriområder, hvor det er fokus på å holde støynivået nede av hensyn til de ansatte.

Bestill en vareprøve for å se den nye, hvite Rockfon Universal overflaten.

En mengde opphengsløsninger

Alle Rockfon bafler med rammer har våre patenterte multifunksjonelle klips som muliggjør fem raske og lette nedpendlingsløsninger.

Rockfon Baffel Montasjeprofil-løsning er en løsning som skaper fleksible arbeidsområder, og som skaper en estetisk finish med enkel justering. Rockfon Baffel T24, som også fås i en korrosjonsbestandig utgave, bruker styrken fra vårt kjente Chicago Metallic™ T24 profilsystem til å skape en sikker og fast forbindelse til Rockfon baffelen. De innrammede Rockfon baflene kan nedpendles ved hjelp av enten design-wirekit, det klassiske wirekit eller opphengspendler, som er perfekt for en hurtig justering av høyden på baflene. Rockfon Baffel ECR Direktefesteløsning gjør det også enkelt å justere retningen og gir kun ett nedpendlingspunkt mellom to baffler.

Finn den baffelen som passer til deg

Besøk vår hjemmeside og finn ut av hvilken Rockfon Baffel løsning som passer til ditt neste prosjekt. Besøk våre produktsider for Rockfon Humitec® Baffel, Rockfon Universal™ Baffel og Rockfon Industrial™ Baffel - her finner du datablad og systembeskrivelser.

Error rendering content