order-bucketDet ligger en hemmelighet bak det moderne livet. Faktisk flere. Hemmeligheter som har jobbet hardt for deg i flere tiår.

Se godt etter og du finner dem overalt, der de jobber lydløst så du kan fortsette med det som er viktigst for deg uten at omgivelsene står i veien.

I de siste 80 årene har vi avdekket disse hemmelighetene inne i steinen.

I dag bidrar steinull til at folk kan jobbe og ha det bedre på mange forskjellige måter. Våre løsninger er innflytelsesrike når det gjelder å gjøre folks liv rikere, mer produktive og vakrere.

Kanskje ser du aldri disse skjulte hemmelighetene rundt det moderne livet og det er heller ikke nødvendig. Vi er stolte av at du opplever virkningene av dem hver dag.

Våre gjennomtenkte temaer

01

Helse, sikkerhet og trivsel innendørs

Bedring av livskvalitet

Det er naturlig at folk ønsker å leve i sunne omgivelser. Inneklima er like viktig som forholdene utendørs: Temperatur, luftkvalitet og akustikk utgjør alle en del i det å skape et gunstig inneliv.

Les mer

02

Bærekraft og sirkularitet

Bærekraftige produkter

I en sirkulær økonomi skal produkter brukes så lenge som mulig – og gjenbrukes i størst mulig grad etter at de har nådd slutten av levetiden sin. Vi leverer akustiske himlingsløsninger med lang levetid, som kan resirkuleres i det uendelige.

Les mer

03

Urbanisering

Urbanisering gir mange utfordringer med hensyn til folks generelle helse.

Ifølge beregninger vil konstant befolkningsvekst og urbanisering bety at verdens urbane befolkning vil øke med 2,5 milliarder mennesker innen 2050, noe som setter et press på den moderne måten å leve på.

Les mer

04

Energieffektivitet

Bolig- og næringsbygg står for nærmere 40 prosent av CO2-utslippene i verden.

ROCKWOOL-gruppens målsetning er å bli global leder innen energieffektive isolasjonsløsninger til bygg og industri. Les mer om hvordan ROCKWOOL-gruppen kan bidra til høyere energieffektivitet på ROCKWOOL-gruppens nettsted.

ROCKWOOL-gruppen
Frigjøre den naturlige kraften i stein for å berike det moderne liv
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
... dekke dagens behov uten å gå på kompromiss med planetens fremtid ...

Jens Birgersson

Adm. dir., ROCKWOOL-gruppen

Vår oppgave

Vi er opptatt av å gjøre alle i stand til å takle utfordringene som det moderne livet har å by på. Ved å bruke stein, en av verdens rikeligste naturressurser, kan du gjøre et varig inntrykk på tvers av generasjoner.

Fra klasserom til stadioner, land til landemerker har folk behov for rom til ikke bare å drømme stort, men også realisere drømmene og gjøre verden til et bedre sted for alle.

Dette engasjementet er hugget i stein.

People indoor living room
Grandfather help his child with drawing. Home, indoor, learning, people, improving people's lives, children, crayons, learning
rockfon