PRODUKTSØK

Personvernerklæring

ROCKWOOL International A/S er opptatt av å sikre personvernet ditt på nettet. All behandling av personopplysninger fra dette nettstedet vil bli foretatt i henhold til personvernlovens bestemmelser, som innført av ROCKWOOL International A/S i følgende personvernerklæring.

Dette nettstedet er eid og drevet av

ROCKFON
(ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S)
Hovedgaden 501
DK-2640 Hedehusene
Tlf. (+45) 46 56 21 22
Faks (+45) 46 55 40 30
E-post: info@rockfon.com

Hva vi samler inn

Dette nettstedet samler inn informasjon på flere måter. Når du bestiller varer eller tjenester fra oss blir du bedt om å oppgi navn, e-postadresse, yrke og annen kontaktinformasjon relevant for henvendelsen. Hvis du må oppgi opplysningen for å gi videre er den merket med en *. Den innsamlede informasjonen blir utelukkende brukt når vi kontakter deg som del av det vanlige kundeforholdet og for å hjelpe deg i din bruk av nettstedet, våre tjenester og produkter.

Registrering

Brukerne av nettstedet for muligheten til å registrere seg for å motta nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon om nye funksjoner, arrangementer og tjenester. Tilbud vil bli beskrevet for deg før dataene blir innsamlet og du blir bedt om å gi ditt samtykke før vi sender noe markedsføringsmateriale til deg på e-post. Hvis du ønsker å bli slettet fra en liste og dermed ikke motta mer informasjon om det bestemte temaet, kan du sende en e-post til info@rockwool.com med ordet "Unsubscribe" i emnefeltet.

Parter som vi deler opplysninger med

Opplysningene dine vil ikke bli delt med noen tredjepart med mindre ditt uttrykkelige samtykke er innhentet eller at loven krever at vi skal dele opplysningene.

Korrigere/oppdatere

Hvis du ønsker å korrigere, oppdatere eller på annen måte endre informasjonen du har oppgitt til oss, eller du ikke godtar den måten vi behandler denne informasjonen på, ber vi deg kontakte oss på adressen, e-postadressen, telefonnummeret eller faksnummeret nevnt ovenfor.  

  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order