PRODUKTSØK

Fordeler med å installere løsninger fra ROCKFON

Fordelene med steinull gjør installasjonen optimal

Produktene våre har lav vekt og er enkle å håndtere, skjære til og trenger ikke akklimatisering. De bidrar til å sikre bedre arbeidsforhold for installatørene.

På grunn av produkter med lav vekt, kan ROCKFON tilby løsninger som kan installeres raskere og rimeligere.

SY24 XL: Lavere vekt betyr også færre fester og kortere installasjonstid. Standard himlingsplater med A- og E-kanter kan for eksempel installeres i SY24 XL-skinnesystemer med 33 % færre fester. Dette betyr mindre boring i etasjeskillerne, færre toppfester og færre hovedprofiler. Dette forbedrer fleksibiliteten og reduserer installasjonstiden med 20 % sammenlignet med tradisjonelle skinnesystemer.
Lav vekt

ROCKFONs produkter er fremstilt av steinull, og de er dermed mellom 50 og 80 % lettere enn himlingsplater av våtpress eller gips. Dette kan bidra til at installatørene unngår ryggskader.

Enkle å skjære til

Produktene våre er enkle å skjære til, uten at de smuldrer opp og uten bruk av spesialverktøy. Alt kan gjøres inne i bygningen, siden dette arbeidet ikke lager noe støv.

Platene kan enkelt tilpasses til vegger og tjenesteinstallasjoner ved hjelp av en skarp kniv. For å beholde den ubrutte overflaten til himlingen bør synlige skjøter behandles med ROCKFON kantmaling.

Redusert avfallsmengde

Siden ROCKFONs produkter er enkle å skjære til og har solide kanter, gir de mindre avfall og enkel og praktisk installering. ROCKFONs produkter er mer robuste enn andre materialer og det er mindre sannsynlig at de blir skadet under håndtering på byggeplassen.

Fleksibilitet

Løsninger fra ROCKFON hjelper deg med å holde tidsplanen. Takket være produktenes vannbestandige og ikke-hygroskopiske egenskaper, kan de installeres i uferdige bygninger uten fungerende ventilasjonssystemer. De kan også installeres før bygningen er ferdig, slik at byggeprosessen går raskere.

Dette betyr at forsinkelser fra andre faggrupper ikke nødvendigvis vil hindre eller forsinke installasjonen av himlingen. Og til slutt, selv om vi ikke anbefaler at ROCKFON himlingsplater oppbevares utendørs, vil de fungere betydelig bedre enn konkurrentenes himlingsplater hvis oppbevart ved varierende luftfuktighet og under ulike værforhold.

  Contact

  Produktsøk

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order