PRODUKTSØK

Sport og Fritid

Sport og fritidsaktiviteter setter store krav til akustiske løsninger, inkludert himlinger.

For å gjøre det bedre for brukerne må lyden reguleres og man må sikre at det er mulig å forstå tale. Samtidig kan designalternativer som farger, bidra til opplevelsen ved å bruke bygningen.

Slagfasthet

Idrettsanlegg trenger produkter med høy slagfasthet hvis de utsettes for stor påkjenning fra ballspill. Himlinger med klasse 1A slagfasthet bør installeres.

Fuktmotstand

I svømmebassenger er fuktmotstanden svært viktig. ROCKFONS produkter er dimensjonsstabile ved opptil 100 % luftfuktighet og kan installeres i temperaturer opptil 40 °C.

Brannsikkerhet

Brannsikkerheten spiller en viktig rolle når større menneskemengder befinner seg på samme sted. Brannsikre himlingsløsninger, som forblir stabile i tilfelle brann, kan være svært viktige for å sikre rømningsveier og enkel passasje inn i bygningen for brannmenn. De kan med andre ord bidra til å spare liv, redusere kostnadene som følge av brann og bidra til at bygningen eller anlegget kan åpne igjen raskere. De fleste ROCKFON himlingsplater er klassifisert som klasse A1, som er den beste klassifiseringen.

Design og akustikk

I mange bygninger som brukes til sport og fritidsaktiviteter er interiøret en integrert del av de besøkendes opplevelse. Dette er tilfellet i kinoer (med sorte himlinger) og museer (monolittiske himlinger, som passer til den eksisterende arkitekturen).

I tillegg til utforming spiller akustikk alltid en viktig rolle i denne typen bygninger.

  Contact

  Produktsøk

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order