PRODUKTSØK

Dokumenter om bærekraftighet

For å gjøre det enkelt å dokumentere effekten av å bruke ulike ROCKFON produkter i forhold til ulike sertifiseringer eller byggeprosjekter med bestemte krav, har vi utarbeidet en rekke bærekraftighetsdeklarasjoner for noen av våre mest populære ROCKFON produkter.

Hvis du ønsker å få en bygning sertifisert gjennom BREEAM®, LEED® eller lignende, hjelper ROCKFON deg med å oppnå dette målet ved å levere produkter og løsninger med dokumenterte egenskaper.

Produktspesifikk bærekraftdeklarasjon

Våre nye produktspesifikke bærekraftdeklarasjoner er perfekte for både arkitekter, konsulenter og byggeiere. Dokumentet er organisert etter kravene i sentrale sertifiseringer og inneholder en konkret og enkel oversikt med de mest relevante opplysningene om bærekraft.

Velg det produktet som er relevant for deg og last ned.

Miljødeklarasjoner

Vi har forenklet våre miljødeklarasjoner (EPD) for at det skal bli enklere å få tilgang til informasjoner om ROCKFON-produktenes miljøprofil. Vi har nå ytterligere to miljødeklarasjoner tilgjengelige. En for produkter med høy densitet og en for produkter med lav densitet.

   Rockfon Ceiling tiles (91-131 kg/m3) 340

   Rockfon Ceiling tiles (151-173 kg/m3) 338

Våre offentlig publiserte EPD-er er tilgjengelig gjennom EPD Norge. Vennligst se deres nettsted for å laste ned våre EPD-er, www.epd-norge.no.

Kontakt din lokale ROCKFON selger hvis du ikke finner den sustainability dokumentasjonen du søker etter.

Brosjyrer om bærekraftighet 

Du kan laste ned og lese ROCKWOOL Sustainability Report, for å få en detaljert oversikt over ROCKWOOL konsernets engasjement i bærekraftighet, samt våre mål og bærekraftighetsprofil.

Last ned og les mer i vår Sustainability brosjyre om vår upcycling prosess, og hvordan ROCKFON forplikter seg innenfor bærekraftighet.

  Contact

  Produktsøk

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order