PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

30. november 2016

ROCKFON gjør bærekraft enkelt

Hos ROCKFON forstår vi viktigheten av å bygge bærekraftige bygninger og sikre at menneskene som oppholder seg i dem har det bra. For å sikre dette ønsker vi å gjøre det enklere for våre kunder å finne relevant informasjon for å nå dette målet.

ÅF Huset in Mölndal, Sweden, LEED Platinum certified

Basert på ønskene om en bedre oversikt over vår bærekraftprofil har vi derfor oppdatert vår bærekraftseksjon på nettet og lansert produktspesifikke bærekraftdeklarasjoner og oppdatert våre miljødeklarasjoner for alle våre produkter. "Siden vi alltid er opptatt av å forbedre kundeopplevelsen, har vi utviklet ikke bare to nye bærekraftdokumenter, men også en ny og brukervennlig side på nettet for nedlasting av bærekraftdokumenter," sier kommunikasjonsrådgiver Christian Kofod.

Disse dokumentene sikrer at du slipper å tenke på bærekraftprofilen til våre produkter og konsentrere deg om det du gjør best, nemlig å bygge vakre bygg.

Se mer på den nye siden her.

Produktspesifikke bærekraftdeklarasjoner

Den produktspesifikke bærekraftdeklarasjonen inneholder et raskt og oversiktlig sammendrag av det som er viktig for både arkitekter, kravstillere og eiere. Deklarasjonene er basert på sentrale miljøsertifiseringer, og dokumenterer miljøegenskapene til våre produkter.  Dette gjør det enkelt å dokumentere effekten av ROCKFON produkter i forbindelse med sertifisering av bygninger.

Finn våre produktspesifikke bærekraftdeklarasjoner her.

Miljødeklarasjoner (EPD)

Vi har også oppdatert våre miljødeklarasjoner som på en oversiktlig måte redegjør for ROCKFON produktene påvirker miljøet under hele livsløpet. Under den oppdaterte bærekraftdelen finner du nå to EPD-formater, et for våre produkter med høy densitet og et annet for våre produkter med lav densitet, eller en lenke til lokale EPD-nettsteder. 

Finn våre EPD-er her

  > ALLE NYHETER
  ALLE NYHETER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order