PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

12. oktober 2016

DEN PERFEKTE FUSJON AV FORM OG FUNKSJON I ET PRISBELØNNET DESIGN

Ny versjon av den prisbelønnede designhimlingen ROCKFON Fusion®

Det populære produktet ROCKFON Fusion relanseres nå i ny og forbedret utgave. Forbedret produksjonsteknologi gjør produktet til en mer økonomisk løsning og langt lettere å montere.

Ny optimert versjon av ROCKFON Fusion

Den lettere montasjen og dermed mer økonomiske løsningen er oppnådd ved å fjerne den tverrgående aluminiumsprofilen, hvilket gir færre komponenter å installere og samtidig færre materialomkostninger. Videre kommer ROCKFON Fusion nå i to overflatevarianter – ROCKFON Fusion® Sonar® og ROCKFON Blanka® Fusion®. Overflaten på ROCKFON Blanka® himlingsplater er retningsløs. Ved montering av disse reduseres derfor både installasjonstid og avkapp.

Se lyset på lang sikt

At ROCKFON Fusion nå fås med ROCKFON Blanka overflate gir enda en økonomisk fordel på lang sikt. ROCKFON Blanka har med sin unike ekstra-hvite overflate en enestående lysrefleksjon og lysdiffusjon.

Med en L verdi på 94+ får du en dokumentert bedre utnyttelse av arbeidsplassen: Lyset trekkes lengre inn i lokalet, og ROCKFON Blanka gir dermed ekstra arbeidsplass, hvor en dagslysfaktor på minimum 2 % kan overholdes (Se evt. Tek 10 og Byggforskserien Byggdetaljer 421.626 «Beregning av gjennomsnittlig dagslysfaktor og glassareal» for definisjon av dagslysfaktor). Som arkitekt får du derved mulighet for en bedre utnyttelse av åpne og brede kontorlandskaper.

Fusjon av form og funksjon

ROCKFON Fusion er en toppmoderne himling, som gir et uttrykk som utstråler eksklusiv himlingsinnredning. En ekstra hvit designhimling som er utviklet med fokus på både estetikk og funksjonalitet. ROCKFON Fusion er den perfekte fusjon av form og funksjon. Den har en helt unik identitet, som fremtrer rolig og klar – og som samtidig er en dynamisk lek med lange, rene linjer, som fremhever retningen i ethvert lokale. Nøyaktigheten på profilene tilfører rommet en ekstra kvalitetsdimensjon.

Du kan lese mer om ROCKFON Fusion og la deg inspirere av bildene i den nye brosjyren.


Links:


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order