PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

9. mai 2016

NY VEGGABSORBENT BROSJYRE - ROCKFON® VERTIQ®

Lovkrav øker behovet for ekstra akustikkregulering og selv de beste akustikkhimlinger er ofte ikke nok til å imøtekomme de nyeste lovkravene. Dermed blir det nødvendig å tenke på andre løsninger, som f.eks. veggabsorbenter.

Hos ROCKFON tilbyr vi et bredt sortiment av veggabsorbenter. Hele sortimentet har vi nå samlet i én brosjyre, slik at det blir lettere for deg a finne frem til nettopp den løsningen som passer til ditt prosjekt.

Flere ting spiller inn når man skal velge den akustiske veggløsningen: Hvor mange ekstra veggabsorbenter er det behov for, det estetiske utseendet og ikke minst anvendeligheten. For å imøtekomme nettopp ditt prosjekt kommer ROCKFON VertiQ i mange utgaver – sortimentet byr blant annet på designløsninger, slagfaste løsninger og standardløsninger.

Da veggabsorbenter i utgangspunktet ofte er plassert i en høyde hvor de blir utsatt for berøring har den nye brosjyren stort fokus på slagfastheten. For ROCKFON er det viktig at den valgte løsningen er solid og ser fin ut lenge!

Det beste for både barn og arbeidsmiljø

Hos Børnehuset Tippen hadde slagfasthet og akustisk regulering høyeste prioritering da de skulle velge veggabsorbenter til sitt motorikkrom. ROCKFON har snakket med lederen av Børnehuset om hvorfor nettopp ROCKFON VertiQ Metal ble løsningen. Les mye mer om dette i vårt referansegalleri.

Et samlet overblikk

Vil du vite mer om ROCKFON VertiQ har du mulighet for å bestille vår brosjyre eller downloade den her. I brosjyren kan du lese mye mer om ROCKFON VertiQs egenskaper og få inspirasjon fra de mange bildene.


Les mer


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order