PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

14. september 2015

Vi lanserer ROCKFONS hviteste himlingsplate noensinne: ROCKFON® Blanka™

Etter flere års forskning og tester har vi utviklet ROCKFONs glatteste hvite himlingsplate til dags dato.

Den perfekte hvite himlingen har alltid vært et ideal innen interiørdesign, men har også vært vanskelig å oppnå uten å ofre andre viktige egenskaper - inntil nå. ROCKFON spurte arkitekter, installatører og byggherrer om hva de virkelig ønsker av en himling, og etter flere års forskning og tester har vi utviklet ROCKFONs hviteste himlingsplate noensinne: ROCKFON® Blanka™.

Ekstra-hvite himlingsplater med fremragende lysrefleksjon

Ved å benytte en maling som normalt brukes i den amerikanske romfartsindustrien, på en høytytende steinullskjerne, har vi utviklet en utrolig slitesterk, matt himlingsplate som samtidig er synlig glattere og vesentlig hvitere. De ekstra-hvite ROCKFON Blanka platene har fremragende lysrefleksjon- og lysdiffusjonsegenskaper som maksimerer en ensartet spredning av det naturlige lyset. Uavhengige tester viser at ROCKFON Blanka har en lysrefleksjonsindeks på over 87 % og en L-verdi på 94+, hvilket gjør den til ROCKFONs hviteste himlingsplate til dags dato.

Retningsløs overflate og lang levetid

Takket være den spesielt utviklede overflatemalingen har ROCKFON Blanka plater en garantert retningsløs overflate som gjør himlingen hurtig å installere og reduserer spill. Overflatens antistatiske egenskaper gjør produktet motstandsdyktig overfor støv og holdbarhetstester av overflaten har plassert ROCKFON Blanka i toppen av sin klasse. Samtidig gjør den spesielle malingen det enkelt å fjerne støv med en alminnelig fuktig klut. ROCKFON Blanka er designet for å kunne motstå hverdagens slitasje og de robuste platene har 15 års garanti som sikrer bygningseiere en lang levetid på produktet.

ROCKFON Blanka leverer alt dette sammen med steinullens enestående egenskaper; akustiske fordeler, formstabilitet og brannsikkerhet. Alle ROCKFON Blanka himlingsplater består av opp til 42 % gjenbruksmaterialer og er fullt ut gjenanvendelige.


Links


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order