PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

20. mai 2015

Står du med en utfordring innenfor helsesektoren?

Renovering eller nybygg: I samarbeid med deg ønsker vi å skape de beste rammene for fremtidens helse og pleiesektor.

Derfor har vi laget den nye brosjyren til deg som – f.eks. som arkitekt eller byggherrerådgiver – arbeider med å skape de fysiske rammene for fremtidens helse- og pleiesektor.

I vår brosjyre Helse og Pleie gir vi deg et overblikk over hvordan ROCKFONs unike materialer både teknisk og estetisk understøtter den helende arkitekturen, samtidig med at de lever opp til alle gjeldende standarder og regler.

Den helende arkitekturen

ROCKFON har tatt den nyeste vitenskapen på alvor og utviklet produkter som lever opp til alle de strengeste kravene til byggematerialene og samtidig har en rekke andre viktige kvaliteter:

Våre himlinger er lyddempende, da støy generelt er hemmende for fysisk og psykisk bedring. Det er også tenkt over at det er viktig for pasientenes og helsepersonalets trivsel med behagelige visuelle inntrykk. Som arkitekt vil du derfor raskt finne ut av at du har mange muligheter i forhold til fargevalg og dimensjonering med ROCKFONs produkter.

Hygiene har høyeste prioritet

Vi vet at opp mot 10 prosent av alle pasienter pådrar seg en infeksjon i løpet av en sykehusinnleggelse. Den risikoen vil vi være med på å nedbringe med vårt unike MediCare sortiment.

Som noe helt unikt har ROCKFON MediCare sortimentet etter tester oppnådd den best mulige klassifikasjonen: Bakteriologisk klasse B10-B1. Det betyr at MediCare ikke bidrar til spredning av bakterier, hvilket har stor betydning for hygienen på sykehus.

Du kan lese mye mer om den helende arkitekturen, MediCare sortimentet og løsninger spesielt egnet til helse- og pleiesektoren i vår brosjyre Helse og Pleie.


Links


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order