PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

Ny ROCKFON Color-All Special - fargerike akustikkhimlinger med skreddersydd fargeservice

Med den nye Rockfon Color-All® Special er det nå mulighet for å få en skreddersydd fargeservice når det skal spesifiseres fargerike akustiske himlinger.

De nye Rockfon Color-all® Special himlingsplater i steinull er en designers drøm med en skreddersydd fargeservice som sikrer en perfekt match hver gang. For å få nøyaktig ønsket farge når det skal spesifiseres fargede himlinger har ROCKFON lansert Rockfon Color-all Special. Designere finner inspirasjon til farger overalt omkring dem, i det miljøet de er en del av og i de elementer de løpende oppdager. Før introduksjonen av Rockfon Color-all Special, var det ikke alltid like enkelt å benytte disse fargene til en pen himling med gode akustiske egenskaper. Men nå har designere en pålitelig og konkurransedyktig løsning som åpner mulighetene for himlinger i skreddersydde farger. Les mer i vår Color-all brosjyre her. 

Perfekt match hver gang

For å sikre en perfekt match for både himlingsplate og profilsystem benytter ROCKFON det anerkjente fargesystemet Natural Colour System® i alle deler av fremstillingsprosessen, fra fargevalg til produksjon. For å sikre at din farge fremstår best mulig, er overflaten på de nye Rockfon Color-all Special platene glatt og har en robust matt glanset finish

Innebygget fleksibilitet

Rockfon Color-all Special kan spesifiseres i et ubegrenset antall spesialdefinerte farger. Kundene kan fortsatt også velge fra det eksisterende sortimentet av standard Rockfon Color-all plater, tilgjengelige i 34 eksklusive farger. Dessuten er minimumsordren for Rockfon Color-all Special kun én pakke og kan spesifiseres med synlige, delvis-skjulte og skjulte kanter i forskjellige dimensjoner for total designfrihet.

Anerkjente ROCKFON egenskaper

På samme måte som alle ROCKFON steinullsløsninger har Rockfon Color-all Special plater en uovertruffen kombinasjon av spesialdefinerte farger og enestående ROCKFON egenskaper. De gir den høyeste klasse A lydabsorpsjon (0.95aw) og fremragende brannsikkerhet (Klasse A1). Platene er formstabile på opp til 100% relativ fuktighet og kan installeres i temperaturer fra 0 ° C til 40 ° C, hvilket muliggjør installasjon før bygningen er lukket, uten risiko for nedbøyning.

Rockfon Color-all Special plater og profilsystem har 15 års garanti og er fullt ut gjenanvendelige.


Links


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order