PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

10. oktober 2014

Nyhet - Forbedret Mono Acoustic E

Vår monolittiske himlings- og veggløsning Mono Acoustic E fås nå med en hvitere og glattere overflate. Samtidig har de akutiske egenskapene også blitt forbedret for direkte montasje.

 

Monolittisk himling med enda bedre lysrefleksjon

Den nye Mono Acoustic overflaten er både glattere og hvitere, hvilket fremhever Mono Acoustic himlingens elegante og monolittiske uttrykk. Den glattere overflaten gir et flott og behagelig uttrykk og himlingen fremstår helt ubrutt med en enhetlig overflate uten synlige skjøter i himlingen. Den nye forbedrede overflaten oppnås med det nye akustikkpuss Mono Ready-Mix og den nå enda hvitere monolitiske himlingen får dermed også en bedre lysrefleksjon (78 %).
For full designfrihet kan Mono Ready-Mix bestilles i farger på bakgrunn av en fargekode i NCS eller RAL – samtidig med at Mono Acoustic E kan installeres på vegg såvel som i himling.
Få mer inspirasjon i vår brosjyre her

Montasje – direkte eller i et profilsystem

Mono Acoustic platene kan enten monteres direkte eller i et profilsystem, den perfekte løsning til nybygg eller eksisterende arkitektur. Installasjonen i vårt nye Rockfon System T35 Monolithic, sikrer samtidig en rask installasjon og høy stabilitet. Videre er Mono systemet blitt opgradert, slik at løsningen for direkte montasje nå er i lydklasse A. Vi har også utviklet to nye typer inspeksjonsluker til det nye systemet. En rund luke i Ø700 mm og en kvadratisk i 400x400 mm og 600x600 mm, som begge er diskrete og spiller perfekt sammen med det samlede monolittiske uttrykket.
Se ytterligere info på produktsiden for Mono Acoustic E.


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order