PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

18. september 2014

Hvor forenes akustiske løsninger med ubegrenset kreativitet?

Overalt, takket være Rockfon Eclipse flåter, nå tilgjengelig i alle farger og former.

Enhver farge og form

Designmulighetene med ROCKFONs elegante, rammeløse flåtesortiment Rockfon Eclipse utvides nå ytterligere med lanseringen av spesialdefinerte farger og former. Rockfon Eclipse flåter tilbys nå i et ubegrenset antall farger, ved hjelp av Natural Color System® (NCS) til perfekt fargematch og med en minimums ordrestørrelse på kun én pakke.

Flåtene er tilgjengelige i firkantede, runde og andre geometriske former samt spesielle formater for fullkommen designfrihet. De firkantede og rektangulære formene har en skarp kant, som fremheves av en diskret og elegant fas, mens de øvrige formatene har en minimalistisk rett kant. Flåtene i hvit og den lysere ende av fargeskalaen, sikrer dessuten god lysrefleksjon, hvilket reduserer behovet for kunstig lys.

Sterke produktegenskaper

Rockfon Eclipse er en steinullsbasert flåte med en jevn og slitesterk overflate. Rockfon Eclipse monteres enkelt og hurtig med wires på forskjellige overflater (betong, tre, stål) og er en ideell løsning, hvor tradisjonelle nedhengte himlinger ikke kan installeres. Fra kontorer til skoler, restauranter til detaljhandel, gir Rockfon Eclipse en ny dimensjon til nybygg og renoveringer.

De fritthengende flåtene gir samtidig enkel adgang til installasjoner og tillater luft å strømme fritt. Dette gjør Rockfon Eclipse ideell i bygninger som utnytter termisk masse. Termisk masse løsninger krever at luften sirkulerer fritt i rommet og taket kan dermed ikke dekkes av en tradisjonell nedhengt himling. Men harde, lyd-reflekterende overflater, slik som betong, er ofte til skade for akustikken. Rockfon Eclipse er spesielt designet for å imøtekomme dette problemet ved å tillate luften å sirkulere samtidig med at akustikken forbedres ved å absorbere lyden fra begge sider av flåten.

Rockfon Eclipse tilbyr fremragende brannsikkerhet og bevarer deres formstabilitet selv i opp til 100% fuktighet. Dette gjør Rockfon Eclipse til en holdbar løsning som tilbyr designere ubegrenset frihet - og bygningseiere varig ro i sinnet.


Links


> ALLE NYHETER
ALLE NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order