PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

5. mars 2012

Rockfon Color-all

Farger har aldri hatt bedre lyd!

Utviklingen i trender innenfor arkitektur og økt etterspørsel fra markedet får Rockfon til å introdusere et nytt fargesortiment av akustiske himlinger: Rockfon Color-all.

34 eksklusive farger, 6 inspirerende temaer

Rockfon Color-all er et nytt, spesielt utviklet fargesortiment skapt i samarbeid med det internasjonale kreative trend-byrået Carlin International. Skapt med utgangspunkt i de sosiale tendensene som påvirker både innredningen og arkitekturen, tilbyr Rockfon Color-all et moderne og levende fargesortiment til ethvert miljø.

Rockfon Color-all kan inngå i mange forskjellige typer løsninger hvor kombinasjonen av fargede himlinger og interiørdesign er med på for eksempel å skape behagelige miljøer i helseinstitusjoner, spektakulære omgivelser på kultur- og fritidsområdet, vennlige og imøtekommende skoler og kontor samt attraktive butikkmiljøer.

Egenskaper og holdbarhet

Bruken av ny teknologi og nye produksjonsteknikker har resultert i ytterst holdbare og meget ensartede farger. Rockfon Color-all har en forbedret glatt og matt-blank overflate, som bidrar til at fargen gjengis mer naturlig. De 34 fargene er tilgjengelige i kanter til skjult, delvis skjult og synlig skinnesystem samt i mange dimensjoner, noe som gir optimal designfrihet. Rockfon Color-all kombinerer høy lydabsorpsjon (αw=0,95-1,00) med beste brannklasse (A1 og A2-s1,d0), og formstabilitet ved opp til 100% RH, som sikrer en lang levetid.

Gå til Rockfon Color-all produktside

Laste ned produktbrosjyre og fargekart


  > ALLE NYHETER
  ALLE NYHETER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order