PRODUKTSØK

NYHETER

ALLE NYHETER

31. mai 2011

Den nye elegante X-kanten

Et ideelt valg til himlinger i nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Den nye X-kant fra Rockfon gir både et elegant og presist himlingsuttrykk – samtidig som det tilbys de beste tekniske egenskaper innen akustikk, lysrefleksjon, brannsikkerhet og fuktmotstand.

Himlinger med X-kant kan monteres enten nedhengt, direkte på etasjeskilleren eller i flåter. Alle plater kan demonteres – uansett monteringsmetode.

Lett å montere

Selv om det er snakk om en himling hvor skinnesystemet er skjult, kan himlingen monteres i et tradisjonelt System SY24, som bl.a. er kjent fra montasje av himlinger med synlige skinnesystemer, som f.eks. A-kant eller E-kant. Sammenlignet med tradisjonelle skjulte skinnesystemer, er X-kant lett å montere. Dette skyldes at det inngår færre komponenter og færre fester.

Se X-kant installasjonsvideo

Ideell til rehabiliteringsprosjekter

Den lave innbyggingshøyden helt ned til 31 mm gjør X-kant ideell til rehabiliteringsprosjekter hvor etasjehøyden ofte er en begrensende faktor. Muligheten for montasje i system SY24 gjør det også mulig å montere himlingen i et eksisterende skinnesystem i forbindelse med rehabilitering.

Enkel integrering av f.eks. lys- og ventilasjonsarmaturer

Platene er sentrert over skinnesystemet som kun består av et nivå. Dette gjør det enkelt å integrere f.eks. lys- og ventilasjonsarmaturer uten en masse tilpasninger.

Se referanseprojekter med X-kant (filtrere etter Kant)

Se X-kant installasjonsvideo

Last ned kampanjebrosjyren


  > ALLE NYHETER
  ALLE NYHETER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order